03-12-13

Er was weinig ZON in ZONNE-BEKE

aaa.jpegZoals er nu 11 gratie-verleningen werden gegeven door toedoen van koning Filip, zo ook werden er nu 11 naakte boven-lichamen v/h Rode-Duivel-ELFTAL op TV getoond door toedoen van Marc Wilmots, als knipoog naar de vele naakt-foto's van Marc Dutroux voor de koning.

Zoals Herman VANHOLs-beek de komst voor MBARK Bousouffa naar het Astridpark vierde als knipoog naar het (pedo-)netwerk van MARC Du-TROUx, terwijl zijn neef Joe VanHolsbeek dan werd doodgestoken, zo ook viert Elio Di Rupo nu het nieuwe Anderlecht-stadion dat dient als vervanging van het koning-Boudewijn-stadion, terwijl er terzelfdertijd één mens sterft door de weinige zon in Zonne-beke. a.jpg

En om de parallel te accentueren met het accident in KRUIS-HOUTEM, toont men de zwarte BEN-TEKE en de witte DeBruyne "in een KRUIS-teken" en zegt Ben-teke : "Ik BEN (een) TEKE(n)". (dat moet de "zon-de van de koninklijke pedofilie" wegnemen.)

Op de Sinterklaas-dag van 6-12 vieren we bovendien de tweede verjaardag van de regering-Dirupo, de 18-de verjaardag van de voorlaatste arrestatie van Marc Dutroux én de eerste WK-loting voor Marc Wilmots..
.

VAN HOL = van het GAT = du trou (in het frans)
BEEK = Ruisseau (in het Frans en dat klinkt als réseau=netwerk)
VANHOLSBEEK="pedo-netwerk van DuTROUx"
Dirupo=spelonk, spleet, GAT (vanuit het Italiaans)
en dat verklaart ook ineens waarom ik door 3 security-mensen tegen de grond werd gegooid tijdens Music-for-live in 2011. Het gebeurde VIJF MINUTEN voor Elio Di Rupo zijn persoonlijke steun 'LIVE en op TV" kwam geven aan "We do give a SHIT", terwijl er op mijn bord stond : "TV does not give a shit about DuTRoUTH(=v/h-GAT=DuTROUx)".

18:26 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.