21-11-13

De zaak-BELLENS is copie v/d zaak-BAUDRIN van 1973

a.jpgZoals de VOORLAATSTE Frans-talige PS-Premier LEBURTON viel over het R.T.T.-schandaal, zo ook zou de Frans-talige PS-Premier DI RUPO moeten vallen over dit nieuwe R.T.T.-schandaal.

Veertig jaar geleden ging het over de FRANS-talige RTT-topman BAUDRIN. Nu gaat het over de FRANS-talige BELGACOM-topman BELLENS.
Vroeger ging het ook over de IBRAMCO-schandalen en nu vormt de uitschakeling van Zlatan IBRAHIMOVIC door Christiano Ronaldo geen bezwaar meer om verder te gaan...

De VLAMINGEN zouden normaal het ontslag moeten eisen, maar ze worden te veel afgeleid door de BELGISCHE VOETBAL en de media-berichten over de ZIEKTE v/d VLAAMSE strateeg Bart DeWever... en zijn vrouw.

16:53 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

In de kantlijn.

De bewegende videowalls in het quizprogramma Blokken (druk bekeken door 'den Vlaming') bevatten subliminale occulte symbolen zoals een hexagram, Saturnus, de uil van de Bohemian Grove, Philippe Gilbert (= mind-control puppet van de royals) enzovoort enzoverder...
Misselijkmakend.

Opmerkelijk: Quizmaster Ben Crabbé doet vele malen per aflevering - op een redelijk subtiele manier - het handsymbool van de duivel. Is hij ook een 'puppet' van de satanische illuminati? Beslist.

Over de WK-barrages.

Kroatië kreeg met IJsland de makkelijkste tegenstander en stoot 'onzuiver' door naar het WK. Dit als beloning voor de geschenkjes aan de Rode Duivels.

Landen in diepe crisis Portugal en Griekenland stoten door om het volk te sussen.

Frankrijk verliest met 0-2 in Oekraïne en wint thuis met 3-0. Geen uitleg verschuldigd.

Gepost door: pqofvuiwoas | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.