19-11-13

CLINGENAAR was GEEN BURGERLIJK INGENIEUR. Ik eis een rechtzetting v/d KLUNGELAARS

a.jpgDe "stoute" Nederlandse terreur-verdachte, die vorige week in SINT-NIKLAAS werd gearresteerd, blijft in de cel tot SINTERKLAAS-dag.

Een Nederlandse krant schreef dat NIELS V.P. (v/h Nederlandse Clinge, deelgemeente van Hulst) geen universitair diploma heeft behaald en dat hij alleen maar begonnen was met de studie van handelsingenieur...  

Niemand v/d press-titutes vindt het echter nodig om deze fout recht te zetten, terwijl ze wel nieuwe berichten over de zaak lanceren.

Alle hoer-nalisten schreven ook allemaal hetzelfde merkwaardig zinnetje : "Het waren bedreigingen voor een nakende aanslag die NIET alleen CONCREET waren, maar ook ernstig en verontrustend."
Mogen we na 5 dagen NU meer weten over de CONCRETE plannen?  

UPDATE-20-11. De VRT-baas "priesteres" Sandra De Preter wordt vervangen door Leo HELLE-mans.
UPDATE-09-12. Hij zit nog altijd vast. En alle artikels over deze "burgerlijk ingenieur" zijn verwijderd (zoals U kan zien bij de eerste link van dit artikel). Het artikel waarin iemand beweerde dat de man op zoek was naar figuranten voor een film is dan weer terug op het internet gezet(en terug vernietigd) ...

20:27 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Omdat ik GEEN UPDATE meer kan doen met mijn skynetblogs-account probeer ik het via deze commentaar... (laat ons hopen dat het lukt)

UPDATE-20-11. De VRT-baas "priesteres" Sandra De Preter wordt vervangen door Leo HELLE-mans.

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/131119DePreterHellemans

Gepost door: MP | 20-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.