04-11-13

Buiten-gegooid op de Boeken-beurs. Een nieuwe MIJL-PAAL.

a.jpgOp 31-10 werd mij verboden door de directeur André Vandorpe van de Boekenbeurs om te praten met de signerende auteurs. Op 1-11 kocht ik een boek met een titel over waarheid zoeken. Op 2-11 was ik eventjes bezig met een waarheids-zoekend gesprek met deze auteur tot er ineens een stadnhoudster, een security-vrouw en een security-man opdoken en ik het gebouw onmiddellijk moest verlaten. Er werd gezegd: "Er is U mede-gedeeld door de directeur dat U hier niet mag spreken." Ik kon dat niet ontkennen, maar dacht dat ik de titel van het boek over "zoektocht naar de waarheid" toch mocht toepassen bij een auteur die daarover had geschreven en wiens boek ik had gekocht....

P.S. Op 1-11 had ik bij mijn aankoop tegen de verkoopster gesproken over een "MIJL-PAAL", waarop deze begon over mijn korte broek... en ze door haar omgeving werd terechtgewezen op het feit dat ik NIET had gesproken over "mijn paal". Ze zei nog iets over haar pink, waarop ik zei : "Ja, dat is eerder vrouwelijk..."

PS2. De directeur had ongeveer de volgende woorden gebruikt :  "In het verleden werd het U toegestaan, maar vanaf dit jaar niet meer (en dan kan je niet meer binnen met abonnement van 22 euro...)"

 

20:01 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

HEEL VEEL MENSEN distantiëren zich van de NIEUWE Boeken-Beurs-Baas...
Een citaat uit deredactie.be

De vaste weirdo's en consorten - met hun waanideeën en utopische projecten - waren ook present, zij het niet allemaal. Een mens vraagt zich dan af waar ze gebleven zijn, want ze horen erbij. Ik heb het al geschreven: de boekenbeurs is Vlaanderen in het klein. Wat mij betreft mag dat zo blijven.

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/column/1.1776494

Gepost door: MP | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.