19-10-13

SINTERKLAAS BESTAAT NIET (en was even op TV, maar het is terug gecensureerd)

a.jpg

Het Sinterklaas-incident deed zich voor tijdens "De wereld draait door" op Nederland 3. Voor de start van een gesprek over de discussie of Zwarte Piet nog wenselijk is tijdens het kinderfeest, omdat het discriminerend zou zijn tegenover allochtonen, schreeuwde hij meerdere keren Sinterklaas bestaat niet.

Gezien het tijdstip, rond 20u, zaten veel kinderen voor tv. Radhakishun blijkt een fel tegenstander van het kinderfeest. “Of ik al enige spijt heb van mijn uitspraken? Nog geen seconde, jongeman”, roept Prem.

Wellicht krijgt het incident geen staartje. Dat gebeurde wel in 2011 toen Prem over een tv-recensent zei dat die het met kinderen deed, terwijl hij geen enkel bewijs had. Prem was toen een jaar niet welkom in "De wereld draait door".

HIER kan U het hele artikel lezen. Het is ook opvallend hoe de woorden "MOON-WALK" en "PEDO-FIEL", wat vroeger werd vertaald als "de MAAN-WANDEL zoals bij Arm-strong" en als "KINDER-VRIEND zoals bij Sinterklaas", nu enkel nog worden gebruikt als "speciale wandel op aarde" en als "pedo-sexueel"..
Het veranderen van de betekenis van de woorden maakt het logisch denken zeer moeilijk en dat is juist de bedoeling van de machthebbers...

18:07 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Hier kan u een stuk van de kwestie wel zien... (met een klein stukje dat in het begin is weggeknipt)...
http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/302020

Gepost door: MP | 20-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.