02-10-13

Ik was gister in UFO en kreeg de laatste vraag v/h LVSV-debat

q.jpgIk zei : "Wie gelooft dat de maanlanding echt was? Steek uw hand omhoog..."
De helft v/h publiek stak de hand omhoog en ook de helft v/h panel...

Bij mijn toevoeging : "Zet je uw leven erop in?", bleef enkel Alexander DeCroo met zijn hand omhoog...(en normaal zeg ik dan terug : "Ik zet mijn leven erop dat het bedrog is... dus één van ons beiden is hier teveel, als we ons woord zouden houden..." maar ik zweeg, want ik dacht terug aan het geweld dat ik oogste tijdens Music-for-life. Men gebruikte toen de slogan "we do give a shit" en ik zwaaide met een bord met twee slogans "TV does not give a shit about DuTRoUTH" en "DU-TROUx=v/h gat"... Ik dierf ineens geen lange uitleg doen zoals vorig jaar.. en had normaal DIT voorbereid..)

Prof Marc DeVos zei daarna iets van... "ik zou iets cynisch kunnen zeggen zoals ..." en daarbij lachte een paar politiekers, maar ik begreep niet wat hij zei.. Weet iemand wat hij wel zei?

PS. Zoals vader Herman DeCroo de "kroon" verdedigde tegen de koninklijke pedofilie-beschuldigingen, die volgens Michel Nihoul, minderjarige meisjes had misbruikt die waren geleverd door Marc Dutroux, zo ook verdedigde nu Alexander DeCroo(n) de regering van Elio Di Rupo... In 96 had Herman DeCroo iets gezegd in de aard van : "Sex met minderjarige meisjes, dat is een koninklijke traditie, maar sex met kleine jongens, zoals de Elio Di Rupo dat is er over"... en enkel dat laatste werd GROOT INTERNATIONAAL NIEUWS (hehalve  één artikel in een Duits week-blad) en alzo heeft de koning de zaak overleefd...

16:39 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.