07-09-13

Waar is dat feestje? KELDER-ZWIJN MARC Dutroux en KAMP-SCHWEIN MARC Wilmots houden een feestje op 6-12-13

z.jpgZoals de BAARLIJKE DUIVEL Marc Dutroux werd gearresteerd op 13-8-96, zo werd de RODE DUIVEL Marc Wilmots op 6-9-13 op handen gedragen voor zijn WK-kwalificatie .. En daardoor had niemand (tijdens de Memorial Ivo VanDamme op 6-9-13) nog aandacht voor de DRIE BORLéE-broeders én ook niet voor Michel BOURLET, die op 15-8-96 zorgde voor de bevrijding van Laetitia Delhaize en Sabine Dardenne... Reeds eerder schreef ik over deze connectie en dat heeft tot nog toe reeds 77 likes...

Men wil ook niet meer denken aan de moord op Ivo Vandamme, An&Eefje, Julie en Melissa. Dat moet al-lemaal uit onze MEMORIE-al worden gebannen en daarom werd eerst het Oude gHEIZEL-stadion, waar er 39 mensen werden gegijzeld en doodgedrukt, herdoopt tot het koning-Boudewijn-stadion, als knipoog naar de gijzeling van kinderen door Marc Dutroux, die hij na het ont-VOEREN liet in-VOEREN naar de sex-fuiven van Michel Nihoul en prins Albert.

En daarna werd ook het Genkse Tijl GIJSELINCK-stadion herdoopt tot de Cristal-ARENA, alsof er christenen moesten worden gevoederd aan de Belgische Leeuwen, d.i. de Bloed-RODE DUIVELS. Om die reden werd Steven De-FOUR, die begon in het Genkse Tijl GIJSELINCK-stadion, speciaal geselecteerd voor deze match en schoot “de man die er meer Schots uitzag dan de Schotten” de Belgen naar het WK-14. Op het einde scoorde MIRA-llas, als verwijzing naar MIRA, de woonplaats van SINT-NIKlaas.

Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout-moedig is, DutROUx..
Omdat het nieuwe GHeizel-stadion door Anderlecht zal worden gebruikt, hebben ze officieel geld gegeven aan Servië om Kroatië twee punten af te pakken, via de transfer én het doelpunt van MITROVIC.. En alzo gaat België naar de poule-loting in Brazilië op 6-12-13.

20:52 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Ik ben blij dat ge net zo genoten hebt van de overwinning als ik :)

Zijt gij naar het groot scherm gaan kijken op de grote markt ofzo?

Gepost door: Bram 2 | 07-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.