26-08-13

RUS die AURORE zou vermoord hebben, zou zelfmoord gepleegd hebben.... Wie gelooft die onzin?

a.jpgExact 1 jaar geleden stierf Neil Arm-strong op 25-8-2012 en had ik daarover geschreven op 24-8-2012, omdat zowel Lance Armstrong als Anders Breivik op die dag beslisten om niet in beroep te gaan tegen hun veroordeling.

En exact op 25-8-2013 pleegt de RUS, die AURORE zou vermoord hebben, zogezegd zelfmoord in een gevangenis-cel, terwijl deze "BLINDE" gevangenis-directeur ook niets heeft gezien.

Ik schreef vroeger reeds dat deze AURORE-moord, die gebeurde na de 44-ste verjaardag v/d zogezegde eerste maanlanding, alles te maken had met de moord op 12 mensen in een filmzaal in AURORA op 43-ste verjaardag v/d eerste maanlanding, en ook alles te maken had met de UTYOYA-moord door Anders Breivik van 69 mensen op de 42-ste verjaardag van de zogezegde eerste maanlanding van Neil "kneal" Armstrong op maandag 21-7-69...

Ik vond het ook al akelig-toevallig dat de stief-vader van Aurore een speech deed op de homo-games tegen de Rus-sische homo-fobie en dat hij eerder toevallig bij MARCel Van Thilt over de SPILINTER-BOM vertelde bij de dood van Aurore en dat er nu een chemische splinter-bom is gedropt in Damascus (waardoor Rus-land, Iran en Syrië zouden kunnen ge-isoleerd worden..)

19:50 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.