25-08-13

De jour-nalisten zijn de grootste hoeren v/h systeem. Gaan ze verzwijgen dat de Derde W.O. begint op 1-9-13?

a.jpgElke verstandige mens weet dat de WTC-aanslag op 9/11/2001 een INSIDE-JOB was, maar de presstitutes over heel de wereld zwijgen erover. Elke verstandige mens denkt dat El Qaeda zelf verantwoordelijk is voor de huidige gifaanval op Damascus, eerder dan dat de Syrische premier Assad het zou gedaan hebben...

Elke verstandige mens, die weet dat Hitler democratisch aan de macht kwam op 30-1-1933, weet ook dat Hitler daarna zelf het Duitse parlement in brand liet steken op 27-2-1933, zelf de Kristal-nacht liet beginnen op 9-11-1938 en zelf de moorddadige overval liet doen in een Duits radio-station op de vooravond v/h begin v/d Tweede Wereld-Oorlog op 1-9-1939 om de schuld te kunnen geven aan de Polen, de joden en de communisten, waarna de Duitse Bevolking enthousiast meedeed met de Tweede Wereld-Oorlog.

Niemand v/d internationale pers deed TOEN de moeite om deze drie “Duitse feiten” te onderzoeken op de mogelijkheid v/e INSIDE-JOB en nog steeds worden ze NIET verteld in het geschiedenis-lessen, omdat de leerlingen de parallellen zouden kunnen zien met de tientallen “False Flag”-operaties v/d huidige machthebbers…

De Vlaamse hoer-nalisten brengen elk jaar een verslag v/d komst v/d Sint op het TV-hoer-naal. Ze doen allemaal alsof de Sint al meer dan 500 jaar leeft en dat hij in uw huis zal binnen-breken om speelgoed te brengen, terwijl de SINT in realiteit al jaren dood is… Het is dus OOK een inside-job (van uw ouders)… En als er toch ergens een stout(-moedig) kind hierover de waarheid zegt dan wordt dat kind publiekelijk uitgelachen met de opmerking dat het ZO DOM is om zo’n DOMME SAMEN-ZWERINGS-THEORIE te geloven.

Zoals een Knack-hoer-na-list schrijft dat de gifgas-foto een bewijs vormt dat ASSAD chemische massa-vernietigings-wapens heeft gebruikt in Damascus, zo ook beweerde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell "verkeerdelijk" in de VN-raad in 2003 dat de foto’s bewezen dat SADDAM Barack Hoessein massa-vernietiging-wapens had. En zoals Engelse premier Blair toen nog eens "verkeerdelijk" bevestigde dat het allemaal juist was, zo ook zegt de Engelse minister van Buitenlandse Zaken William HAGUE nu dat AS-SAD achter de chemische aanval zit…  (PS. Ook het Internationaal Gerechtshof in DEN HAAG doet geen moeite om te wijzen naar de parallellen met HITLER.)
Zoals president JFK 50 jaar geleden werd vermoord vanachter een “HAAG in DALLAS”, wat nog eens werd overgespeeld door “Larry HA(a)G-man” in de populaire serie DALLAS met een knipoog naar de foto van vader-Bush op de plaats en het tijds-stip v/d moord, zo ook zijn er foto’s v/d grootvader-Bush met “HERR HITLER”…, maar zoals steeds wordt hierover niet gesproken door de hoer-na-listen… 

PS. En, omdat de geschiedenis zich altijd herhaalt, verwacht ik het begin v/d Derde Wereld-Oorlog op 1-9-13 in Syrië als knipoog naar het begin v/d Tweede Wereld-Oorlog met de Duitse inval in Polen op 1-9-1939 en de Balkan-oorlog van 1913...(met daarna de moord op een Oostenrijkse prins in Sarajevo in 1914, waarna de Eerste Wereld-Oorlog een feit werd...)

17:34 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook | |

Commentaren

Ik denk dat we de oorzaak van deze blog wel kunnen terugvoeren naar een 5 of 6jarige MP die perongeluk (of misschien expres door een oudere buurjongen) te weten kwam dat de lieve sint een verzinseltje was.

MP, mijn vriendin is psycholoog. Maak ik een afspraak voor u?

Gepost door: Bram 2 | 25-08-13

Reageren op dit commentaar

Het is opmerkelijk te lezen dat u om uw eigen wereld- en zelfbeeld te beschermen, concludeert dat Mark gestoord moet zijn. Dit soort opmerkingen is gemeengoed geworden op deze site, terwijl Mark blijft wachten op een antwoord ten gronde op zijn vraag voor correct beeldmateriaal van gewichtloosheid en/of weerlegging van zijn stelling dat 28000km/s nodig is voor ruimtevaart en dat deze snelheid effectief behaald is.

Marks vraag om bewijs is perfect logisch en het uitblijven van een antwoord ten gronde stelt ons voor een dilemma. Om zelfonderzoek uit de weg te gaan, om te kunnen blijven functioneren met de geruststelling dat alles wat aangenomen en geleerd waar is, is voor veel mensen een compleet irrationele stelling nodig. MARK = ZOT en we zetten er een KRUIS over.

Omdat u spreekt over een afspraak met uw vriendin de psycholoog vermoed ik dat u deze ongerustheid voelt bij het lezen van de blog van Mark en dat je wel meer verzinseltjes aangenomen hebt dan je lief is.

Gepost door: Peter | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

beste Peter, of misschien Peeters,

Ik heb Mark bewijs gegeven, het ISS was duidelijk te zien op een video, gefilmd vanaf de aarde. DUIDELIJK!

Mark kan trouwens zijn eigen beeldmateriaal produceren, zodat hij het ISS DUIDELIJK zelf kan observeren. Ik heb hem uitgelegd hoe hij te werk moet gaan, daar heb ik nog geen reactie op ontvangen behalve dat hij zegt dat het vals is. Toch vreemd voor iemand die daarin geinteresseerd is. Hij heeft niet eens een poging ondernomen om het ISS te filmen en voor zichzelf te zien wat er van waar is.

Wie blijft er hier dan onderzoek uit de weg gaan?

MARK = ZOT is een stelling die MP zelf in de hand werkt door overal verbanden te zien die er niet zijn, door woordspelletjes, door het foutief manipuleren van datums, en door absurde eisen van video's te stellen (komaan, voeten die altijd in beeld moeten blijven? Wat, de voeten staan niet op de video, maar andere objecten blijven koppig gewichtloos, en nog is het niet goed? Serieus...)

Gepost door: Bram 2 | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

Dat Mark gebruik maakt van zijn imago staat los van het feit dat hij nog geen antwoord op zijn vragen heeft ontvangen. Zeer begrijpelijk dat hij dit imago gebruikt omdat hier ook een vorm van vrijheid mee gepaard gaat.

Als hij een geldbedrag uitlooft, mag hij ook eisen stellen aan de beelden, me dunkt. Na 40 jaar ruimtereizen moeten er normaal gesproken toch beelden zijn die aan zijn eisen voldoen. Over het ISS heeft hij geen vragen gesteld, als ik me niet vergis. Evenmin zijn er, naar mijn weten geen professoren gevonden die garant staan voor de echtheid van de ruimtevaart. Noch heb ik een duidelijke tegenargumentatie gevonden die de stelling van 28000km/s ontkracht of dat deze snelheid effectief behaald is.

Dat hij met datums, woordspelletjes, etc. zich ledig houd vind ik op zich amusant. Ik zie er de humor van in.

Mijn opmerking ging enkel over de irrationele en emotionele reacties die hij blijkbaar weet uit te lokken, ondanks dat hij als de zot wordt gezien. Dat Mark iets bewijst of dat er dingen bewezen moeten worden laat mij koud. In het algemeen het fenomeen dat mensen gelijk willen halen en als ze dat niet krijgen tot platvloers gedrag/geweld overgaan, vind ik daarentegen wel interessant. Daar is de blog en Mark zelf een merkwaardig voorbeeld van.

Gepost door: Peter | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

Van het ISS zegt hij dat het duidelijk te zien is dat het een rotsformatie is. Ik heb hem gewezen op de mogelijkheid om het ISS zelf in detail te bekijken. Hij negeert dit.

Gelieve daar ook eens een analyse van te maken. :)

Gepost door: Bram 2 | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

Dag Mark,

Ik volg de actualiteit helemaal niet (het ontbreekt me aan geduld en capaciteiten om het kaf van het koren te scheiden), maar ik vroeg me vannacht inderdaad af waarom er nu plots wèl een hele internationale heisa rond Syrië ontstaat?

Misschien ga ik te veel gebukt onder de luxe om me in mijn eigen hoofd te kunnen isoleren, maar een derde wereldoorlog hangt volgens mij momenteel niet echt in de lucht.

En stel nu, dat het dat nu wel zou doen. Hoe kunnen wij, als gewone mens, die oorlog dan ontmantelen?

Hartelijke groet,
Michèle

Gepost door: Michèle | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat wij, als gewone mensen, niet zo bang hoeven te zijn dat Mark's voorspelling van de derde wereldoorlog gaat uitkomen... We kunnen dit dus best in het lange, lange rijtje van niet-uitgekomen voorspellingen plaatsen. Maar ja, tis weer de schuld van de "hoernalisten" natuurlijk

Gepost door: Bram 2 | 01-09-13

Reageren op dit commentaar

Dag Bram,

Ik ben niet bang dat de voorspelling wel dan niet zou uitkomen. Ik vraag me meer af wat we onder "voorspelling" kunnen verstaan en wat de meerwaarde van een voorspelling zou kunnen zijn (of ze wel dan niet lijkt te kloppen doet er eigenlijk niet toe)

Hoe komt het dat je zo gefrustreerd lijkt te zijn?

Hartelijke groet,
Michèle

Gepost door: Michèle | 01-09-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben niet gefrustreerd. Ik ben eerder geamuseerd :)

Ik ben zelf ook geinteresseerd in een antwoord van MP op jouw vraag.

Gepost door: Bram 2 | 01-09-13

Reageren op dit commentaar

Ik vind ook dat BRAM-2 wat gefrustreerd is en dat hij blijkbaar geen antwoord op die vraag durft geven...
BRAM-2, hoe kun je nu zo dom zijn van te geloven in Sinterklaas, God, de ruimtevaart, ...., omdat ik er niet in slaag om te bewijzen dat Sinterklaas, God en ruimtevaart niet bestaan...
Het is aan U om met zo'n bewijs te komen en zeg niet dat een dwaze schilderij, een dwaze (getructeerde) foto, of wat dan ook .... een bewijs vormt van de echtheid van Sinterklaas, God en de ruimte-vaart van uw BLINKENDE ISS....

Gepost door: MP | 02-09-13

Reageren op dit commentaar

Wacht even, over welke vraag hebben we het hier? Want die van Michelle is nog niet beantwoord geweest, en die was duidelijk aan u gericht :)

Ik besef goed genoeg dat een foto getrukeerd zou kunnen zijn. Ik besef ook dat jij daarom een foto (ondanks dat er veel meer bewijs is dan foto's, maar soit, we nemen enkel deze foto) niet als bewijs kan aannemen.

Daarom ook stel ik voor dat jij de proef op de som neemt en ZELF het ISS fotografeert. Waarom doe je dat niet? Ik heb je uitgelegd hoe je dat kan doen. Als jij dat dan probeert, en je komt tot de conclusie dat je het ISS niet kan fotograferen, dan zal ik mijn geloof in de sint laten vallen.

Maar jammer genoeg weet ik al wat jouw antwoord gaat zijn (of beter gezegd, wat je gaat negeren)

Gepost door: Bram 2 | 03-09-13

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat het tijd is om met een knokploeg die afvallige Bram2 eens hardhandig diets te maken waar het op staat. Zonder Mark (en anderen zoals WantToKnow.nl) waren we al lang verzopen in een zee van miserie.

Scheer je weg, vlegel!

Gepost door: Anti Bram2 | 03-09-13

Reageren op dit commentaar

Wat een heisa, kinderen. Jullie hebben duidelijk nood aan een vrouw die de touwen in handen neemt.

Gepost door: Michèle | 03-09-13

Reageren op dit commentaar

Michèle, grappig dat je dat zegt. Mijn vriendin is vandaag met het vliegtuig vertrokken en komt pas zaterdag terug thuis.

Ik voel mij dus inderdaad wel een beetje losgeslagen op het moment.

Doch vreest niet, zij neemt mijn touwtje zaterdag wel terug in handen!

Gepost door: Bram 2 | 03-09-13

Reageren op dit commentaar

Wat een "haard" aan onbegrip van Michèle :S

Gepost door: Chutella Noko | 03-09-13

Reageren op dit commentaar

Ach, zolang het de potten zijn die mij verwijten dat ik haard zie, maak ik mij geen zorgen ;)

Gepost door: Michèle | 04-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.