21-08-13

Waiting for SANTA, but it was SATAN at the door

a.jpgDeze titel verwijst ook naar Pukkelpop en Werchter met hun burgemeesters CLAES (Hilde en Dirk).
Deze slogan werd voor het eerst gebruikt bij de 28 doden op 14-12-12 in de school in het Amerikaanse NEWTOWN, omdat deze datum door de Gregoriaanse Kalender-sprong van 10 dagen ook verwijst naar 24-12-12, de Kerst-avond van 24-12 waarop de kleine Amerikaantjes het bezoek krijgen v/e Rode Kerst-man, die als reclame-symbool werd “gekaapt” door Coca-Cola.

Op Pukkelpop-2011 waren er ook “5 jonge slachtoffers”  en op Werchter-1999 was er een gigantische doodsangst ontstaan, nadat premier DeHAENE had gepanikeerd bij de grote KIPPEN-crisis, die begon op PINK-steren met minister van Landbouw PINX-ten en die via de minister van Gezondheid MARCel COLA resulteerde in een grote crisis bij COCA-COLA, die terugsloeg op 4-7-1999 met een gigantische COCA-COLA-slogan : “Coca-Cola is back” en met 100.000 gratis drankjes op het dubbel-festival TW, dat vanaf dan slechts enkel in Werchter plaats had.
Op diezelfde moment had ik mijn eerste grote succes met mijn pamflet over de 30ste verjaardag v/d zogezegde maan-wandeling door Neil “kneal” Armstrong, dat samenviel met de merkwaardige weder-geboorte van de “gecastreerde” Lance Armstrong, die niet alleen zijn teelbal-kanker van ‘96 had overwonnen, maar die met zijn 7 opeenvolgende Tour-overwinningen Eddy Merckx in de schaduw zette…

Op de Pukkel-pop-2013 was er een opmerkelijke reclame voor SHARI-A-COKE, wat subliminaal verstopt zat op de T-shirt van alle Pukkel-pop-medewerkers onder de woorden “Share-a-Coke”.

Het Satanische slacht-offeren van kleine kinderen is in België een traditie geworden sinds de dood van gekidnapte kinderen bij Marc Dutroux op 15-8-96, waarbij deze Gregoriaanse datum dus ook verwijst naar de zogezegde eerste atoom-bom op 5-8-1945 in Hiroshima en de dood van Neil “kneal” Armstrong op 25-8-2012. (Het afbellen van Neil “kneal“ Young verwijst subliminaal naar het optreden van Eminem op 15-8-2013, die reeds afbelde in 2011 voor het onweer had toegeslagen… Er was ook de moordpartij op kinderen in Fabeltjes-land door Kim De GELDER op de eerste verjaardag v/d zelfmoord v/d “joker” LEDGER (=zelfde letters als GELDER) in de 5-januari-straat (een sprong van 10 dagen met Kerstmis en één dag voor de komst v/d drie-koningen bij de geboorte van Jezus, de moord op Joe VANHOLs-beeck (in het frans vertaald als “du-trou”), de moord op LUNA(=maan)…)

België is immers het centrum v/d wereld en de Nederlandse taal is de enige echte subliminale macht, zoals ook blijkt uit het ontstaan v/d Engelse woorden als “wall(etjes)-straat” en de “dollar“ als verbastering van “daalder“.
Om die reden heeft de NAVO haar hoofdkwartier in Brussel, in Evere. “For ever in Ever-e.” En daarom ook was de eerste zogezegde maan-wandeling van Neil “kneal” Arm-strong gebeurd op de Belgische Feestdag van maan-dag-nacht 21-7-69 en werd dit nieuws in België volledig overschaduwd door de Brussel-aar Eddy Merckx, die uitgerekend op die dag zijn eerste “gele trui”aan koning BOUD-ewijn schonk…, als knipoog naar de JFK-speech waarin JFK wees op de onmogelijkheid v/d maanlanding in I96I met de slotzin : “and if we do this, before this decade is out, then we must be BOLD(=boud)..“

De maanlanding gebeurde onder de Amerikaanse president NIXON, die daarna moest aftreden voor het Water-Gate-schandaal, en daardoor sprak men niet meer over de maan-landing, waar natuurlijk NIKS-van-AAN was.

Veel mensen zeggen mij dat ze mij gaan geloven als het TV-nieuws ooit zou melden dat de ruimtevaart v/d Spoet-NIK en de maanlanding bedrog zouden zijn, maar dat is absurd, omdat diezelfde TV ook nooit op het nieuws-van-7-uur zal melden dat Sint-NIKlaas niet bestaat…

Vindt U het normaal dat de twee grootste pop-concerten van België (Werchter en Pukkelpop) worden geleid door twee burgemeesters met de naam CLAES (Hilde en Dirk)?
Vindt U het normaal dat de vader van Hilde, nl. Willy Claes, als NAVO-baas werd ontslagen op de vooravond v/h SINTerKLAAS-feest van 6-12-95 omwille v/h AuGUSTA-schandaal en vervangen werd door een man uit SPANJE (Solana)?

20:03 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Penta=5 verwijst ook naar PINK-steren

Gepost door: MP | 21-08-13

Reageren op dit commentaar

Ahahahaha!

2012-12-12 in de Gregoriaanse kalender komt overeen met 2012-11-29 in de Juliaanse kalender :p

Het is ook zeer creatief hoe je 15-8-96 kan omzetten naar 5-8-1945 EN naar 25-8-2012. Blijkbaar is het niet echt belangrijk meer of je dagen aftrekt dan wel optelt bij het converteren van datums :p

Gepost door: Bram 2 | 22-08-13

Reageren op dit commentaar

En de boom staat op de berg, HALIALO

Gepost door: Chutella Noko | 22-08-13

Reageren op dit commentaar

Officieel is Julius Caesar gestorven op 15-3-44.
Anderzijds kreeg Maria de boodschap v/d engel Gabriël op 25-3, waardoor J.C. geboren is op 25-12, waarbij werd gezegd dat JOZEF de "voedster-vader" was...
Bovendien stierf JOZEF Stalin op 5-3-53 en dan zie je ineens door de symmetrie v/d datum dat die dingen met elkaar verbonden zijn..., want ook 5-12 (9 maand later) dan weer de avond voor Sinterklaas, zoals 24-12, de avond is van de Kerst-man(=Santa Claus)

Als extra-informatie wil ik U nog melden dat Newto(w)n officiieel geboren was op 25-12-1642, maar dat werd dus in de geschiedenisboeken herschreven als 4-1-1643

Gepost door: MP | 22-08-13

Reageren op dit commentaar

Is dat uw antwoord op het feit dat ge datumconversies van verschillende kalenders 1) verkeerd gebruikt, 2) willekeurig door elkaar gooit en 3) niet het verschil ziet tussen 10 dagen en 14 dagen?

Interessant.

Wat zegt jouw psychiater daarvan?

Gepost door: Bram 2 | 23-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.