17-08-13

Veel MORSI-aanhangers zijn nu MORS-dood (voor het HOGER DOEL)

aa.jpegZoals het menselijk ras begon in midden-Afrika en via Egypte heel de wereld veroverde, zo ook zijn de drie grote mono-theïstische godsdiensten begonnen bij de Egyptische piramides en hun PRISMa-vorm.

Zoals de Berlijnse Muur begon op 13-8-I96I, zo ook begon er 52 jaar later een groot bloed-bad in Egypte en erkent de USA dat er naast hun B52-bommenwerpers ook een Area-51 is met zogezegd GEEN buitenaardse activiteiten van ALIENs, wat natuurlijk alleen maar verwijst naar de NSA, de NASA en omgekeerde "NEIL A."(=Arm-strong).

Zoals Erich Von Dänicken zijn boek schreef over "Waren de goden cosmonauten?" op basis van Egyptische tekeningen, zo ook zorgen de Egyptische doden "onder het sterrenbeeld v/d LEEUW" voor extra-aandacht voor de ruimte-vaart en de hemel-vaart....

19:54 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook | |

Commentaren

Het is verdacht dat u "13-8-I96I" schrijft, u gebruikt geen 1 maar een I in het jaartal. Volgens mij is dat een complot! En het is Area-51, niet Area-52, dus waarom u de getallen in het vet zet blijft mij ook een raadsel.

Gepost door: Jens | 17-08-13

Reageren op dit commentaar

Jens,

Als goede acolieten is het niet aan ons om de grote Leider (ja, MET een hoofdletter l) in twijfel te trekken. Wanneer de profeet zegt dat 52 verwant is aan 51, dan bij MP, IS 52 verwant aan 51!

Gepost door: Bram 2 | 17-08-13

Reageren op dit commentaar

:D

Gepost door: Jens | 18-08-13

Reageren op dit commentaar

Jens> IDD, ik gebruik I ipv 1 voor de symmetrie van het jaartal, want, als men de zaak roteert met 180 graden, dan krijgt men terug hetzelfde getal....

Eenzelfde fenomeen heeft met met "69", dat werd gebruikt als het jaartal v/d eerste zogezegde Amerikaanse maanlanding op maan-dag 21-7-69...

I96I was het jaar v/d eerste zogezegde Rus in de ruimte (gaga-rin...)

Gepost door: MP | 19-08-13

Reageren op dit commentaar

Is de maanlanding dan speciaal gehouden in het jaar 69 opdat het jaartal symmetrisch zou zijn?

Gepost door: Jens | 19-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik vraag mij trouwens af wat de chinezen, om maar een bevolkingsgroep te noemen die een andere kalender gebruiken, hiervan zouden zeggen. Volgens mij zouden die zeggen dat dit allemaal zever is, wat denken jullie?

Gepost door: Bram 2 | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Amai, lang geleden! Schitterend om te zien hoe De Grote MP zichzelf blijft wentelen in gebeurtenissen en links die wij, gewone stervelingen, proletariërs & loonslaven toch niet kunnen aanschouwen, en ons blijft waarschuwen voor elk gevaar, gelukkig steeds voorspeld!

Weliswaar zijn de grote verbindingen enkel geldig in het Nederlands, dus die paar miljard andere sukkels hebben pech! Tenzij zij hun eigen MP krijgen!

Groet!

Bram 1

Ps: MP, werk jij eigenlijk?

Gepost door: Bram | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

MP werkt zich duidelijk elke dag in het zweet om ons enerzijds op het gevaar van de elite te wijzen, en anderzijds de inmengingen van de illuminati in het dagelijks leven van de gewonen mensen aan de kaak te stellen.

Voor zo iemand betaal ik dus graag belastingen!

Gepost door: Bram 2 | 21-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.