03-08-13

Ik ben bang voor de komende datum van 28-7-2014

a.jpg

Zoals SNOW-den een tijdelijk RUS-sisch visum van één jaar kreeg, zo ook kreeg Berlusconi één jaar huis-arrest.

Uitgerekend één jaar later op 28-7-2014 vieren we de 100ste verjaardag v/h begin v/d Eerste Wereld-Oorlog (met de inval in België) en komen er mogelijk verdere escalaties tussen de SU en de US, een verdere onbestuurbaarheid van Italië, de verdere uitdijning van de banken-crisis....én dat maakt me wat bang...

PS. Ik vind het ook raar dat de jacht op Snowden begon, toen hij 29 was, en dat er ook een 29-jarige RUS wordt beschuldigd van de moord op de 29-jarige AURORE tijdens de Gentse Feesten, terwijl er één jaar geleden een grote moordpartij was in AURORE...

Opmerkelijk is ook dat de Duitse inval in Rusland begon op 22-6-1941... en werd gestopt door de winterse SNEEUW, waarna de US een "Japanse aanval bestelde op Pearl Harbour" (in ruil voor de West-Europese afzetmarkt van hun Japanse produkten zoals Sony, Toyota...). Het is pas dan dat de US de oorlog verklaarde aan NAZI-Duitsland (omwille van de zekerheid dat Hitler ging verliezen).
Eerder had de US haar steun gegeven aan Hitler "met oa. speciale brandstof voor de vliegtuigen" en hoopte de US dat Engelse en Franse kolonies door de US zouden kunnen worden "bevrijd" én dat Hitler het communisme zou verslagen... (Klein detail: SNOW-den is geboren op 21-6-1983.)  

 

21:27 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark,

"Het is pas dan dat de US de oorlog verklaarde aan NAZI-Duitsland (omwille van de zekerheid dat Hitler ging verliezen)." Het was Duitsland dat de oorlog verklaarde aan de VS, in de hoop dat Japan Rusland zou aanvallen.

Trouwens, zoveel schrik moet ge niet hebben voor uw voorspelling. Hebt ge ooit al eens uw voorspellingen opgedeeld in uitgekomen en niet uitgekomen voorspellingen? Ik kon in ieder geval geen enkele voorspelling van u zien die uitgekomen is.

Oja, hoe zit het met het zelf filmen van het ISS? Ga je dat nog doen?

Gepost door: Bram 2 | 05-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.