31-07-13

Veel mensen op de GENTSE FEESTEN bevestigen : "9/11 = INSIDE-JOB"

a.jpgEnkele mensen bedreigden mij dat ze op mijn gezicht gingen slaan of met bier gooien...

Eén keer werd er effectief van ver met bier gegooid. Het raakte me niet en een man die een foto van me ging nemen, riep iets kwaad terug, waarna de groep v/d bier-gooier wegging....

Ik werd ook - tot twee keer toe - achterna gezeten door eenzelfde man, die boos werd over mijn vliegtuig-ontkenning...
Eerst nam hij het pamfletje en gooide het papiertje met veel misbaar op de grond en riep in het Engels dat ik moest weg gaan... Ik zei (nogal bang): "OK, ik ga hier weg..."
Ik werd echter wat verder aangesproken door 4 andere mensen die toch een pamfletje wilden hebben... Ik vertelde dat ik dat papiertje niet kon geven door wat er daarvoor gebeurd was,... waarna de man briesend kwam aangestormd... Ik zei heel kordaat tegen de man (en met een bang hart) : "OK, ik ga nu naar huis"... (want hij sprak blijkbaar wel Nederlands)... en dan ben ik inderdaad naar huis gegaan..

PS. Zeer weinig mensen durven rationeel overwegen dat er geen vliegtuigen in de WTC zijn gevlogen en als er in de groep één achterlijke idioot zit die fanatiek gelooft in Sinterklaas, God of een andere idioot ding, dan past de groep zich daaraan aan en kan men zich beter uit de voeten maken...
(Op mijn bord stond de tekst: RUIMTE-VAART is FAKE... Geen vliegtuigen in de WTC op 9/11, dus : INSIDE-JOB... Geen inbrekers in UW HUIS op 6-12... dus : INSIDE-JOB van uw ouders...)

19:42 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Hey Mark, ik heb wel geen bier naar u gegooid hé ;)

Gepost door: Jahroen | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.