28-07-13

Ook DUITSE SUPERCUP Dortmund-Munchen (4-2) was OPNIEUW een INSIDE-JOB

a.jpgDe Belg "Big Dan" Vanbuyten deed twee moedwillige blunders : een owngoal en een "kas in kop". De dienst-doende journalist schreef ...

Na de rust bracht Robben Bayern op gelijke hoogte, maar de vreugde was niet van korte duur. Van Buyten kopte de bal voorbij z'n eigen doelman...

In het Sporza-artikel werd de 'kop in kas"-fout gewoon weggelaten en werd de schuld alleen gelegd bij de vervang-keeper STARKE, die dus blijkbaar geen ver-STERK-ing was... (Ook de coach gaf lachend toe dat er wel wat foutjes waren gemaakt...)

PS1. Had U onmiddellijk begrepen dat de journalist had moeten schrijven... "de vreugde was van korte duur" of "de vreugde was NIET van lange duur"...?
Blijkbaar was dit een INSIDE-JOB v/d journalist...(De fout stond er nog om 19.43u)

PS2. Hier kan u nog eens kijken naar de INSIDE-JOB met Arjen Robben (zolang de Uefa het youtube-filmpje weer niet blokkeert... Ik ben curieus hoelang het zal duren deze keer...)
Update om 19.51.... de bewuste film begint niet meer van het tijdstip na 8 minuten en er zit reklame op... (en bovendien doet facebook waarschijnlijk ook nog een vertragings-actie...)
 


19:31 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.