17-07-13

Asaf "ASAP" POWELL, Neil "Kneal" ARM-STRONG en Lance "POWER" ARM-STRONG zijn be-DRIE-gers

b.jpgZoals het Romeinse trium-viraat zorgde voor de heilige DRIE-vuldigheid bij de Rooms-katholieke Kerk, zo ook was er NU, op de 44-ste verjaardag v/h vertrek van Neil Armstrong naar de maan met een DRIE-trapsraket op 16-7-1969, een doping-schandaal bij Asaf Powell, als knipoog naar de doping van Lance Armstrong.a.jpg
En zoals men alleen kan toetreden tot de Roomse Kerk via het "Dopen met water", zo ook meldt de NASA NU dat er een "water-LEK in de helm" was tijdens een ISS-Space-Walk en hoopt de Roomse Concordia-kapitein NU op straf-vermindering.

Officieel ging de Concorde de eerste maal door de geluids-muur in 1969 en ging men daarna zogezegd 30-maal door de geluids-muur om de maan te bereiken, maar dat is natuurlijk een concordaat (d.i. een geslaagde conspiracy, d.w.z. één samen-zwering die niet publiekelijk uit-lekt...).  

Bovendien was er op 16-7-1945 de zogezegde eerste (test-)atoom-bom met de code-naam TRINITY als verwijzing dat het allemaal een be-DRIE-gerij is.

PS. Ik geef nog steeds 1.000 euro aan elke mens die een filmpje toont van iemand die langer dan 5 minuten gewichtloos is, zonder dat hij in een ruimte-pak in het water aan het zweven is... Misschien kan de Nasa eens onderzoeken of hun ruimte-pak wel echt water-dicht was bij hun ruimte-wandeling-simulaties in het water...Mogelijk is er een LEK zoals bij WATER-GATE...

20:24 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.