03-07-13

FLIPkens' tennis-overwinning was INSIDE-job voor KONING FILIP

b.pngSpeciaal op de verjaardag v/h huwelijk van ALBERT en PAOLA behaalde KRISTEN FILIPkens haar grootste tennis-prestatie OOIT... en dat was natuurlijk een INSIDE-JOB voor dé KONING-FILIP-aankondiging van koning ALBERT, die op 2 juli 1959 met Paolo moest trouwen omdat ze toen al ON-KRISTELIJK in verwachting was van haar zoon FILIP..c.jpg

De echte KRISTELIJKE trouwdatum was 22-SEPTEM-ber 1959 en FILIP werd geboren op 15-4-1960. En daarom trouwde prinses Astrid op 22-9-1984.
Toevallig was ook juist de veld-rijder ALBERT drie dagen eerder getrouwd en deed hij zelfs zijn huwelijksaanzoek op de ALBERT-duin... 

PS. Ik had dit reeds voorspeld op 6-6-2013, de verjaardag van koning Albert...

17:05 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook | |

Commentaren

Hoezo de 'echte' trouwdatum op 22-09-1959. Waar haal je dat?

Trouwens. 15-04-1960 - 02-07-1959 = 9,5 maand. 0,5 maand is lang genoeg om de flip te maken (helaas hadden ze blijkbaar best wat langer moeten oefenen aan het resultaat te zien).

Ge stelt mij de laatste tijd wel wat teleur hoor, Mark. Maar ge zijt misschien bezig met het fotograferen van het ISS, dan vergeef ik het u :)

Gepost door: Bram 2 | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben vrij zeker dat je geen enkele verstandige mens zal vinden die zegt dat uw filmpje van de ISS echt is...
Bovendien kan je het alleen maar tegen de avond zien en dan zie je gewoon een reflectie zonder veel detail... en dat wordt ook door alle Vlaamse Sterrenwachten erkend...
Zij zijn heel formeel... Men kan het verschil niet zien tussen een rots(-formatie) of een kunst-matige ISS...

Gepost door: MP | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

MP, op de site van NASA kan elke verstandige mens, waaronder jij ongetwijfeld jezelf toe rekent, een uitleg zien over hoe je een zelfde filmpje kan maken.
Dan ben je niet afhankelijk van bronnen waarvan jij de echtheid betwijfelt.

Als je het ISS zelf ziet, ga je dan overtuigd zijn? Waarom neem je de proef dan niet op de som.

Leg mij anders eens uit waarom jij een uitspraak doet dat dit filmpje niet echt is als je niet eens een poging gedaan hebt om het ISS op dezelfde manier te bekijken, zoals, laat dat duidelijk zijn, duizenden mensen over de wereld al gedaan hebben. Vind je dat niet een beetje hypocriet van iemand die "Meten is weten" als lijfspreuk heeft? Stort jouw wereld ineen als je voor jezelf moet toegeven dat er wel degelijk een ISS en bijbehorende satellieten rondom ons zweven?

Gepost door: Bram 2 | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

Mark Peeters zou beter onze koning worden!

Gepost door: Park Meeters | 04-07-13

Reageren op dit commentaar

NU tennis-ster FILIPkens FLIPte in de HALVE FINALE en prins FILIP zijn naam DEFINITIEF verandert naar het FRANS-talige PHILIPPE, voorspel ik dat vlaamse FLIPkens NOOIT nog een goede tennis-prestatie zal leveren...
Bovendien heeft nu ook een nieuwe kabinets-chef FRANS Van Daele... http://nl.wikipedia.org/wiki/Frans_van_Daele

Gepost door: MP | 06-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik voorspel dat MP nooit de moeite zal doen om het ISS zelf te bekijken doorheen een telescoop omdat hij liever aandacht zoekt met idiote beweringen en woordspelletjes dan dat hij werkelijk iets wil weten.

Gepost door: Bram 2 | 08-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik voorspel dat Bram, die zelf weet waar hij de mosterd moet halen, nooit zelf een foto zal kunnen trekken van een "ster" op de BLOTE MIDDAG, zoals werd beweerd met de ISS....
om de simpele reden dat men op de middag, maar één ster kan zien... en dat is de ZON...

De achterlijkheid van de ISS-beelden op de MIDDAG zijn zo van de pot gerukt, dan Bram hierover blijkbaar zelf niet kan ...

PS. Echte trouwdatum is de kristelijke datum, waarop iedereen hen kon zien in de kerk...

Gepost door: MP | 08-07-13

Reageren op dit commentaar

Ha die MP, toch nog een reactie.

Jij weet blijkbaar heel goed wat je gaat zien VOORDAT je naar iets kijkt. Is dat wat jij onder "meten is weten" verstaat? Kan je me nu eindelijk eens een ECHTE foto van het ISS doorsturen? Er zijn mensen die er een duidelijke foto van kunnen maken en uitleggen hoe ze dat doen. Doe hetzelfde, en bewijs dat ze ons iets voorliegen ipv hier wat holle woorden neer te pennen.

http://sky.velp.info/daystars.php geeft je goede tips over hoe je, ondanks dat sterren en planeten overdag niet te zien zijn met het blote oog, toch deze kan waarnemen mits wat relatief eenvoudige hulpmiddelen.
–5.9 International Space Station (when the ISS is at its perigee and fully lit by the Sun)[11]
–4.89 Maximum brightness of Venus[12] when illuminated as a crescent
–4.00 Faintest objects observable during the day with naked eye when Sun is high
...
–1.47 Brightest star (except for the Sun) at visible wavelengths: Sirius[15]
zie http://en.wikipedia.org/wiki/Apparent_magnitude

Het ISS kan dus zelfs helderder dan venus zijn, en veel helderder dan nodig is om zichtbaar te zijn overdag. Jouw gebazel over dat je enkel de zon zou kunnen zien klopt dus van geen kanten.

Keer op keer zit je er royaal naast, MP. En de enige reden is dat je gewoon koppig vasthoudt aan een gedachte die nu éénmaal niet vol te houden is, waardoor je wel verplicht bent je ogen te sluiten voor bewijs. Bewijs dat JIJZELF kan zien, en waarvoor je niet op een derde moet vertrouwen, en dat je WEIGERT te onderzoeken.

Meten is weten? Wat een grap!

Oja, ik heb verlof :)

Gepost door: Bram 2 | 09-07-13

Reageren op dit commentaar

Wat een grap...
Er is geen enkele volks-sterrenwacht die het verschil kan tonen dus een ROCK-et(=steen-formatie) en een zogezegde ISS-zonnepanelen-constructie...
Ik ben niet in het bezit van zo'n (straffe) sterren-kijkers, dus is het evident dat ik nooit iets beters zal kunnen zien....

DIT IS WAT de URANIA-VOLKS-STERRENWACHT ZELF schrijft:
Vaak waargenomen satellieten - ISS
Het International Space Station is te zien als een ERG HELDERE STIP aan de hemel. Voorspellingen vind je op Heavens Above.

http://www.urania.be/astronomie/waarnemen/satellieten

PS. Het is aan de mensen die geloven dat Maria echt is verschenen in Lourdes die een bewijs moeten leveren....
BTW. Heb je ooit afgevraagd hoe de specialisten konden weten dat het de "echte Maria" was, aangezien ook niemand echt weet hoe die er uitzag...?

Gepost door: MP | 09-07-13

Reageren op dit commentaar

Beste
haal er nu aub het geloof niet bij e
als er nu iets is wat enkel en alleen voor vooral achterlijke, en laat ons eerlijk zijn, soms te goed en te braaf om dood te doene mensen (er zijn er nog een paar over, maar niet veel meer) dient is het wel het geloof.
geloof is en blijft een reactie van de mens op zijn eigen sterfelijkheid EN uiteraard een manier om de massa in bedwang te houden (als je nu braaf bent en niet teveel zaagt krijg je het later zeer goed!)

ik heb hier met mijn grootmoeder (overtuigd katholiek) vele discusies over gehad en gezegd dat geloven in "onze god" even idioot en absurd was dan de noormannen die de bliksem aan Zeus & de donder aan THor toewezen...
had in die tijd maar eens het tegendeel beweerd! de woede van de goden zou over je neerdalen (de griep krijgen was bvb al een straf van de goden!)
Jezus heeft waarschijnlijk in een bepaalde vorm (minder spectaculair als neergeschreven, maar dat geldt voor bijne ALLES) bestaan, maar was gewoon een tegendraadse klootzak die anders deed om anders te doen.
ik vraag me trouwens af wat er zou gebeuren moest er in deze tijden iemand opstaan en beweren dat hij de zoon van god is, zwaar de hypocrisie en pedofilie, homofilie & weet ik veel welke filies nog zou veroordelen(je moet die geestelijken NIET onderschatten, ik denk dat er in een gemiddeld nonnenklooster meer orgien plaatsvinden dan in een gemiddeld bordeel, maar we wijken af)

Over de godsdienstoorlogen, de miserie nu met de islam (zo mogelijk nog gekker dan ons geloof, en da wil al iets zeggen!) en de keuze van onze aartsbischop (hebben ze zich afgevraagd: wie is de grootste zot die we kunnen benoemen ofzo?) zal ik dan nog maar zwijgen, het haalt allemaal toch niets uit.

Gelukkig zijn de kerken eindelijk aan het leeglopen (al is in amerika (uiteraard!) dit veel minder waar, domheid & geloof gaan echt hand in hand!) & is de macht van de kerk bijna zo groot als die van onze toekomstige koning: ze mogen zeggen wat ze willen, niemand (op een paar debielen na) trekt het zich aan...

Gepost door: Gman | 18-07-13

Reageren op dit commentaar

Over geloof nog 1 ding:
ik heb ooit eens een discutie gehad met een 17 jarige vriendin (niet mijn lief gelukkig)

situatie: 17 jarig meisje beweerdt diepgelovig te zijn, maar flirt & neukt er wel duchtig op los (in mijn ervaring heb je dit vaak: de typische misdienaar (als het een meiske is toch, mannelijke misdienaars zijn meestal ronduit dweeps) die ondertussen wel de matras van het dorp is, maar we wijken weer af)

aangezien ze vlakbij de nederlandse grens woonde, had ze natuurlijk ook toegang tot wiet.
ik heb toen opgemerkt dat waarschijnlijk door wiet het geloof is ontstaan (dan durf je al een dingen zien die er niet zijn immers)
het BESTE voorbeeld dat ik toen kon bedenken is het verhaal van de brandende (en sprekende) struik

Aangezien canabis in de natuur voorkomt, zou het dus gerust kunnen dat er ooit iemand een in brand staande cannabisplant tegenkwam, te dicht is gaan staan & zo high als de sky die plant plots vanalles hoorde zeggen.
Of heeft iemand anders een betere verklaring waarom een struik in brand staat en begint te klappen? :)

epiloog: nadat ik nog een paar voorbeelden gaf is ze het (zonder tegenargumenten uiteraard) boos afgestapt, waarschijnlijk in godsnaam een BJ gaan geven aan de eerste de beste

Gepost door: Gman | 18-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.