17-06-13

Was de mega-file in ZEMST een INSIDE-job zoals de ketting-botsing in DEINZE van 1996?

z.jpegOp een moment dat de "van pedofilie-verdachte" Amerikaanse ambassadeur Gutman, een bezoek bracht  aan ZEMST voor MARCel-VanThILT-on-TOUR, slaat het verkeer DAAR volledig TILT met een brandende vracht-wagen zoals bij de grote ketting-botsing in Deinze, waar Gutman recent nog op TV over vertelde in zijn MARCel-on-TOUR...
In april 1996 werd ik daarover "scherp" ondervraagd door de Leuvens Studenten-Krant VETO...
De mega-ketting-botsing gebeurde op 15-2-1996 en exact 1/2 jaar later ZOU de zaak van MARC DuTROUx beginnen op 15-8-96, die leidde tot de ontdekking dat Julie en Melissa de hongersdood ingingen op 6-12-95, omdat MARC DuTROUx op die dag werd opgesloten voor auto-zwendel... en uitgerekend op 6-12-2012 wordt er daarvoor een MONUMENT opgericht aan de afrit van DEINZE...


PS. Deinzen deze mensen dan voor niks terug?

20:07 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Marc,

zijn er volgens jou zaken die in de media verschijnen die géén deel uitmaken van een groot complot? Ik bedoel, hoe kan je zien wat 'echt' is, en wat 'opgezet' is door duistere krachten/achterkamers?

Alvast bedankt voor het antwoord.

Mvg

Bram

Gepost door: Bram | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Mag ik er trouwens op wijzen dat ik niet de voorgaande Bram ben. Om toekomstige misverstanden te vermijden zal ik mijzelf als Bram 2 aanduiden. Maar mijn voornaam is en blijft gewoon Bram.

Ik ben trouwens de Bram die nog altijd wacht op een antwoord bij Frank DeWinne.

Gepost door: Bram 2 | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

En Marc, voor alle duidelijkheid, ik ben dus Bram 1. (Van de eerste vraag over waar en wanneer er complotten zijn). Dit is dus geen complot, maar een toeval. ik wacht verder op geen enkele antwoord, behalve op deze eerste vraag.

Hopelijk is dat duidelijk. Ook voor Bram 2.

;)

Bram

Gepost door: Bram | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Alles in de media maakt deel uit van een TOTALE BRAIN-WASHING. Er zijn echte dingen, die verkeerd worden uitgelegd en er "opgezette" dingen die ook verkeerd worden uitgelegd... Men wil zoveel mogelijk elke mogelijke hou-vast (slecht of goed) ont-nemen aan de mensen...
Vroeger was er de zondags-plicht van één uur en werd dat gestuurd vanuit Rome. Dan was er de militaire dienst-plicht op 18 jaar... en nu is er ook de school-plicht tot 18 jaar en dat IS pas echt een totale mind-fuck...waarin men niet eens uitlegt waarom we rekenen met 10 cijfers...
Het antwoord is zo voor-de-hand-liggend en het is zo handig om met 10 cijfers te rekenen, dat men vanaf de eerste school-dag verbiedt om met uw 10 vingers te tellen... of een be-wijs te geven door met uw wijs-vinger te wijzen, wat dan weer zogezegd onbeleefd is...

Gepost door: MP | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Ik gaf je een be-wijs met mijn foto, zonder met mijn wijs-vinger te wijzen, hoewel ik wel mijn wijs-vinger gebruikt heb om deze te posten. Telt dat ook? Krijg ik er dan nog reactie op?

Gepost door: Bram 2 | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Wat bedoel je met wijsvinger en verboden te rekenen met je vingers? Ik ben niet helemaal mee vrees ik... .

Je mag me ook atijd mailen.

mvg

Bram (1 dus)

Gepost door: Bram | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

Je bent niet mee?
Een paard heeft meer gewicht aan hersenen dan een mens, maar het HOEFT niet wijzen. Het kan immers niet wijzen met zijn HOEVEN... Daarom kan de mens aan het paard wijzen waar het moet staan en kan de mens zijn wil opleggen aan het paard...

Ik had moeten schrijven: "en nu is er ook de school-plicht tot 18 jaar en dat IS pas echt een totale mind-fuck...waarin men niet eens uitlegt waarom we rekenen met 10 cijfers..."

Bram2> Zet je uw leven erop in dat uw ISS-beelden niet getruceerd zijn? Waarom zegt men ook niet WAAR men dat heeft gefilmd? En wanneer mensen zoals je zelf het mogen NA-DOEN?
Ik heb al meermaals gesproken met Vlaamse Sterrenwachten en die erkennen dat ze NIKS kunnen laten zien waaruit blijkt dat de ISS-ROCK-ET geen steen-formatie is...

Gepost door: MP | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

Waar men dat gefilmd heeft? Wel, ik neem aan ergens op het pad dat het ISS volgt, zoals je kan nazien op verschillende sites, waaronder dat van NASA.

Als ik jou zeg of het getruceerd is of niet, ga je daar dan door overtuigd geraken? Ik neem aan van niet.
Als ik zeg dat ik het ISS zelf gefilmd heb op een soortgelijke manier (wat ik niet gedaan heb, maar dat doet niet terzake), ga je daar dan overtuigd door geraken? Ik neem aan van niet.

Dus..
Meten is weten, Mark. Je hebt hier iemand die blijkbaar het ISS gefilmd heeft. Aan jou om die rotsformatie ook eens te filmen en te zien of het overeenkomt.

Doe je dat niet, dan is het wel heel erg hypocriet van jou om constant "meten is weten" te zeggen, en constant anderen van trucage te beschuldigen terwijl je zelf niet eens de moeite doet om het na te meten, of in dit geval, te filmen of fotograferen!

Nog eens, succes ermee. En dat meen ik wanneer je het werkelijk van plan bent. Moest ik twijfelen aan de echtheid van deze foto zou dat het eerste zijn wat ik deed. Blijkbaar ben jij bang voor het resultaat? :)

En om je te antwoorden, als ik moet kiezen om mijn leven in te zetten op ruimtevaart is echt of ruimtevaart is fake, dan kies ik zonder twijfelen het eerste

Gepost door: Bram 2 | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

Trouwens, Mark. Een paard heeft helemaal geen zwaardere of grotere hersenen dan een mens... Ik wou u daar gewoon even op .... wijzen.

Gepost door: Bram 2 | 20-06-13

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Als al hetgeen we zien in scene gezet is, of op z'n minst verdraaid wordt, dan betekent dat toch dat er gigantisch veel mensen bij betrokken zouden moeten zijn en dat wil dan toch eigenlijk zeggen dat dat eigenlijk niet nodig is? Ik bedoel, om bij dit vb te blijven, wie gaat dan die camion in brand steken als verwijzing (die erg vergezeocht is lijkt me) naar iets van zoveel jaar geleden, beter nog, wie wordt daar beter van? Niemand ziet de 'knipoog' en dus heeft ze eigenlijk geen effect?

Gepost door: Bram | 21-06-13

Reageren op dit commentaar

Ik had moeten schrijven dat het paard een grotere hoofd dan de mens...
Een citaat: "denken moet je aan een paard overlaten, dat heeft een groter hoofd. (=niet teveel denken maar doen.)"
uit.... http://www.woorden.org/spreekwoord.php?woord=hoofd

Gepost door: MP | 27-06-13

Reageren op dit commentaar

Er is wel meer dat je hier allemaal verkeerd schrijft.

Gepost door: Bram 2 | 27-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.