11-06-13

WAAROM kreeg ik een twee-daagse skynet-BLOGs-BLOK-kering?

a.pngKreeg ik blokkerings-problemen door mijn geschrijf over Marc Dutroux én de sex-fuiven met koning Albert, die nu verjaarde? Moeten wij vergeten hoe Michel Nihoul de koninklijke sex-fuiven verdedigde met de woorden dat “dat” het wettelijk recht is van elke volwassene, terwijl Michel Nihoul juist (jonge) meisjes bestelde bij Marc Dutroux?b.jpg
Mag ik deze kwestie bovendien niet koppelen aan de voetballer Filip Albert (die begon in Charlerloi, waar Dutroux zijn kelder had en die daarna speelde in het Engelse New-castle=nieuw-kasteel=neuf-chateau)?
Mag ik niet schrijven over de voetballer WIT-sel (die tot door het BOT ging van Wasilewsky... als knipoog naar de WITTE Mars, die helemaal niet tot op het bot kon gaan)?
Mag ik niet spreken over het Kampf-schwein Marc Wilmots, die nu de trainer is van de “bloed-dorstige en rode” DUIVELS… ?

Was het kontrast tussen het “zwarte” echte bloed v/d bloedneus v/d zwarte Kompany te groot met het fel-rode fake-bloed zoals bij de zwarte been-houwer van het Engelse Wool-wich, waar ook onze Belgische Voetbal-Kapitein zijn brood verdient?
Heeft men schrik van mijn uitleg dat er spannende Belgische sport-prestaties (of andere geweld-daden) worden georganiseerd om de volks-woede over de vervroegde vrijlating van Michel Nihoul en Michelle Martin.. te verminderen?
Probeert men mij onder druk te zetten om niet te schrijven dat de volks-woede bij de komende vervroegde vrijlating van Michel Lelièvre en Marc Dutroux zal afgeleid worden met de prachtige voetbal-prestaties in Brazilië? The boys from Brazil?
--

17:05 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.