01-06-13

HITLER en BART DE WEVER verliezen de TWEEDE VOETBALOORLOG (voor hij begon)

mp.jpgZoals de EERSTE (6-daagse) voetbaloorlog woedde in 1969 (op het moment van de zogezegde eerste maanlanding), zo ook begon er NU een TWEEDE voetbaloorlog, die zoals de Tweede Wereld-Oorlog zijn oorsprong vond in de gevolgen van de Eerste Wereld-Oorlog met zijn FLANDERS KILLING FIELDS...

ZOALS de matrozen-opstand in de WILLEMS-haven in het (Duitse) KIEL had geleid tot de vlucht van Keizer WILHELM op 9-11-1918 en ZOALS het EINDE  van de Eerste Wereld-OORLOG op 11 NOVEM-ber 1918 (met zijn 10 miljoen doden, zijn 100.000 Amerikaanse doden en hun grootste Belgische  Begraafplaats in Waregem) had geleid tot de beslissing om de OLYMPISCHE VREDES-SPELEN in 1920 te houden in het (Belgische) KIEL-PARK, ZO OOK voerde Bart DeWever, die een hekel had aan elke REGENBOOGTRUI aan zijn loketten en die hoorde dat Zulte-WAREGEM zijn REGENBOOG-stadion beu was, geheime VONRIBBENTROP-besprekingen met HITLER over een mogelijke regenboog-transfer, die echter uitlekten.. (zie film)... .


PS1. De Olympische Spelen worden sinds 16-7-2001 geleid door de Belg Jacques ROGGE, nadat Herman BROOD vlak ervoor zogezegd zelfmoord had gepleegd. De ene zijn dood (Herman Brood) is de andere zijn brood (Jacques Rogge-Brood). BROOD en SPELEN.
PS2. Om deze FLANDERS-FIELD-reden gaan de Rode Duivels zich plaatsen voor Brazllië en halen ze daar de halve-finale in 2014, terwijl op die moment Marc DuTRoUTH wordt vrijgelaten. VOETBAL=OORLOG.

19:29 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.