29-05-13

OUTSIDE THE AREA op 29-5-1985 was ook een INSIDE-JOB-met-39-doden

266px-Heysel-Stadium.jpgZoals ROBBEN ons heeft BEROOFD(=ROBBED) van ons naïef voetbal-GELOOF, zo ook BLIJFT Michel PLATINI PLATONISCH LIEGEN dat hij NIET WIST dat er DODEN waren gevallen tijdens het Heizel-drama. Hij zei ook dat hij NIET WIST dat de PENALTY op BON-iek was afgesproken MET DE SCHEIDS-RECHTER én dat DE FOUT ging gebeuren VOOR het strafschop-gebied ("OUTSIDE THE AREA") en NAAR welke hoek de keeper zou duiken....

Ik hoor de RTBF-journalist tijdens het live-nieuws nog zeggen: "En nu gaan we LIVE over naar het stadion..."... En dan "STORING". Ze lieten enkel beelden zien van het begin van de dag met zatte Engelse supporters, die 's middags wat problemen hadden gemaakt... EEN HALF UUR LANG WAS ER TOTALE CENSUUR v/h Vak-met-de-doden, terwijl er DAAR de meeste TV-camera's van heel Europa stonden... De live-beelden werden ZOGEZEGD pas mogelijk als alle lijken (van mensen die in hun broek hadden gepist zoals een dood konijn) waren afgevoerd...

BELGIË werd uiteindelijk BELOOND voor zijn slechte organisatie met een HALVE FINALE in MEXICO-86, ook al omdat men Ludo Coeck had laten vermoorden in een auto-accident in RUM-st, vanwege zijn zogezegde RUM-drank-probleem en zijn zogezegde ZWARE VOET. De Rode Duivels volgden een miraculeus parkoers. Er was eerst het doelpunt van Grun in de barrage-wedstrijd met Nederland, omdat John VANLOEN, die dan een dik kontrakt kreeg bij Anderlecht, met ZIJN LOENS OOG blijkbaar de bal niet had zien aankomen. ("Ze gaan lopen. Ze gaan lopen. Het is niet te geloven.", aldus Rik DE SADE-leer.)  Dit laatste doelpunt was nodig omdat de Nederlander ROB De Wit 2-0 had gescoord, waarna hij snel van het veld werd gehaald en later een hersen-infarct kreeg waardoor hij nooit meer kon voetballen. Er was de miraculeuze overwinning tegen Rusland, waarbij de Russische verdedigers heel veel moeite deden om UIT DE WEG te lopen om de Belgen te laten scoren...   
PS. Michel Platini had gewonnen bij het EK-1984 en had moedwillig zijn penalty gemist bij het WK-1986 tegen Brazilië (zoals Robben deed tijdens de CL-finale-2012 in het eigen stadion)... Door die misser én het liegen over de "39 Heizel-doden" werd hij beloond met het voorzitterschap van de UEFA.      

15:39 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark,

Hoever zoek je toch alles? je ziet verbanden die er er enkel zijn in het Nederlands, en je zoekt ze eigenlijk absurd ver. Heb je al is gesproken met dokters ofzo? Of met iemand binnen je familie die je vertrouwt?

Ludo Coeck vermoordt in Rumst omdat hij (zogezegd) Rum dronk? Komaan man, dat geloof je toch zelf niet?

Soit, je zal wel zeggen dat ik spoken zie, maar geloof me, dit is niet normaal.

Gepost door: Bram | 30-05-13

Reageren op dit commentaar

DENKT U NU ECHT DAT DE WERELD NORMAAL IS? En is mijn geschrijf dan ECHT AB-NORMAAL voor U en de brave meelopers die deze wereld zien als de NORM van hun eigen NORMALE DENKEN?

Stel dat Ludo Coeck vermoord werd (met een zogezegd toevallig auto-accident tussen een drietal Italiaanse camoins), dan is het toch best mogelijk dat de "daders" ervoor kozen om extra-hints te geven voor de andere INSIDERS die moesten aanvaarden dat de Italiaan Enzo Scifo nu de patroon van de Belgische Ploeg zou worden, ondanks het feit dat hij TOEN geen Nederlands wilde spreken (zoals de Italiaan Elio Di Rupo...)

Stel dat het West-Romeinse Rijk zou gevallen zijn op 4 SEPTEM-ber 476, dan is het toch best mogelijk dat de PAX AMERICANA speciaal ervoor koos om op 4-7-1776 te beginnen?
Stel dat het Oost-Romeinse Rijk zou gevallen zijn op 29-5-1453, dan is het toch best mogelijk de PAX AMERICANA, die haar hoogtepunt kende met de moon-walk van Neil ARM-STRONG op de Belgische Feestdag 21-7-69, toen ook de BRUSSELaar Eddy Merckx zijn eerste Tour won,... ervoor koos om de val de beginnen met het Heizel-drama op 29-5-1985 en te vervolgen met het instorten v/d WTC op 9/11, zodat de Belgische Ploeg dan een bezoek kan brengen aan de slachtoffers van 9/11 en schitteren met het wedstrijd tegen de USA op 29-5-2013? (Of zijn deze bedenkingen alleen maar 'parels voor de (normale) zwijnen"?)
http://markpeeters.skynetblogs.be/archive/2013/05/28/nieuwe-wtc-drama-inspireert-tot-een-nieuwe-heizel-drama.html

Gepost door: MP | 31-05-13

Reageren op dit commentaar

Dus wat je eigenlijk wil zeggen is dat 9/11 opgezet is zodat de Rode Duivels naderhand het monument kunnen gaan bezoeken op Ground Zero? Maar meer nog, het Heizel-drama was de eerste stap voor 9/11?

Mark toch. Ik beschouw mezelf niet als een 'brave' meeloper. Ik probeer de wereld en hetgeen we zien kritisch te benaderen, maar de ratio moet wel primeren. Wat jij schrijft is voor 99% totaal onsamenhangende weetjes en ditjes en datjes, totaal van elkaar losstaande 'feitjes' die je bijeenbrengt als grote ziener,en vooral, die echt (en ik meen dat, en het spijt me het zo te moeten zeggen) op niets slaan, en te catalogeren vallen onder waanbeelden.

Oprecht waar, ik denk dat je een vrij intelligent iemand bent, maar dat je zo ver heen bent in je waanbeelden dat je niet meer terug durft en moet toegeven dat dit een probleem is en dat je eigenlijk externe hulp nodig hebt.

Soit, doe vooral niets, en blijf nar spelen. Ik lees je blog met alle plezier. 't Doet me wat denken aan 'Het Gat Van De Wereld' (Humo). Misschien eens iets schrijven over Ignace Crombé & Trisha, altijd lachen en volgens mij was hij betrokken de aanslagen in Madrid.

Mvg

Bram

Gepost door: Bram | 31-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.