14-05-13

Het TWETTEREN over gouverneur Briers diende als ZWANEZANG voor André DeNys

media_xll_5816681.jpgZoals de FICTIEVE KIPPEN-crisis begon met PINKSTEREN met de minister van Landbouw PINXTEN en veel stemmen kostte aan premier DeHAANE, zo ook diende de FICTIEVE WETTEREN-crisis met een GROTE VUURVLAM om veel stemmen af te nemen van de slecht-communicerende NVA-gouverneur Briers, die volledig in de schaduw zal worden gezet door de PINKSTER-begrafenis van de vorige gouverneur André Denys. (PS. Pinksteren is de neder-daling van de VURIGE VLAMMEN.)

Zoals de kippencrisis via de Minister van Gezondheid Marcel COLLA leidde naar een COCA-COLA-Cola-crisis en de reclame-slogan: "Coca-Cola is back" én de eerste Tour-overwinning van de van-teelbal-kanker-herstelde Lance Armstrong, zo stierf André Denys van long-kanker en liet Angelina JOLIE nu haar borsten afsnijden uit angst voor kanker én deed André een theatrale speech tegen de "fraude van Lance Armstrong, die door het afsnijden van zijn ballen minder bal-last had om de bergen op te klimmen..."

 

18:28 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

En omdat André Denys een LEERLOOIERIJ had in Zulte, vewacht ik dat Zulte-Waregem DAAROM NU MET PINKSTEREN kampioen gaat worden...

Gepost door: MP | 16-05-13

Reageren op dit commentaar

ZULTE-WAREGEM heeft gisteren BRUGGE verslagen ZOALS IK VOORSPELD HAD... en zal ANDERLECHT verslagen in het PINKSTER-weekend...waarna de KAMPIOENS-TITEL zal worden opgedragen aan André Denys...(en dan wordt heel de Wetteren-affaire in de doof-pot gestoken, want het was ook een SCHEET IN EEN FLES....)
Sommige mensen beweren dat André Denys zijn kanker heeft opgedaan met de chemische producten van de leerlooierij...
SCHOENMAKER BLIJF BIJ JE LEEST?

Gepost door: MP | 17-05-13

Reageren op dit commentaar

Ik erken mijn foute voorspelling, maar een tweede plaats voor ZULTE-WAARengem is ook een WAAR eerbetoon voor André Denys...
Mogelijk heeft mijn voorspelling de zaak tegengehouden...

Gepost door: MP | 19-05-13

Reageren op dit commentaar

Vergissen is menselijk Mark, iedereen maakt wel eens een fout. Gelukkig heeft u tenminste het lef om toe te geven dat u fout zat!

WAARschijnlijk heeft Bart de WEVER persoonlijk voorkomen Zulte WAARegem, de ploeg van de stad van de LEERLOOIER ( http://puu.sh/2Zwds.png ) André Denys, zou winnen zodat hij ze nu op het KIEL ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Kiel_(schip) ) naar het KIEL kan sturen!

mvg,
Arnoudt

Gepost door: Arnoudt | 23-05-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.