30-03-13

Verrijzenis na DRIE dagen is een be-DRIE-gerij (nl. 1-april-grap 2013)

mp.jpgVolgens de bijbel stierf Jezus op "goede" vrijdag-avond en verrees hij op zaterdag-morgen(=sabbat). Dus MINDER dan één dag later.
Toch zegt de Roomse Kerk dat dit gebeurde "na DRIE DAGEN", nl. op paas-MAAN-dag 1-4-2013. Een typisch geval van be-DRIE-gerij , zoals bij de bewering dat er één God is, te weten : God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest.Dus DRIE. (1=3?)
En daarom is er de zogezegde Heilige DRIE-vuldigheid, de Heilige DRIE-trapsraket naar de MAAN in 69 en de begrafenis van de 84-jarige paus op 8-4-2005 in aanwezigheid van VADER-(am-)Bush, ZOON(-Burning)-Bush en de GHEILIGE Clinton, die met zijn "BLOW JOB INSIDE the White house" het voorspel deed voor de INSIDE-JOB to BLOW-UP the WTC"... (ga naar mijn link van 2005 en doe een 'find' op "GHEILIGE")   

15:16 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Ik vermoed dat de zogezegde ruimtevaart van de eerste mens op 12-4-I96I (GAGA-rin) ook al knipoog was naar "A GAG"="een grap", want de Gregoriaanse Kalender verschilt iets meer dan 10 dagen van de Juliaanse kalender.
Paas-MAAN-dag verwijst dan ook naar het "WIT" van WITTE donderdag en de VOLLE MAAN", met als symbool het ZILVER=ARGENTUM....
En daarom dus ook een ARGENTIJNSE PAUS en een ARGENTIJNSE KONINGIN voor de Nederlanders, die aan de basis liggen van NY(=New Amsterdam) en de DOLLAR(=daalder)

Gepost door: MP | 30-03-13

Reageren op dit commentaar

Door de paas-MAAN-dag van één april 2013 heeft men een GIGANTISCHE GRAP uitgehaald met een ARGENTijnse paus. Hij komt zogezegd op voor de ARMOEDE zoals bij de Heilige Franciscus van ASSISI, terwijl Kim DeGELDER volgens Haentjes "verkeerdelijk" werd veroordeeld in een ASSISEN-proces... (ARGENT=GELD. Het lichaam van Jezus wordt ook gepresenteerd als een HOSTIE in de vorm van een kleine WITTE MAAN...)
Ik vind dat ik iets "geniaals" heb gevonden en zou in de bijhorende commentaren met de lezers willen komen tot de ultieme UNI-FICATIE van de ruimtevaart-leugens en de hemelvaart-leugens... en de GELD-problemen, De GELDER, ZYP-RUS, de tempeliers, ...

Gepost door: MP | 30-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.