13-03-13

ALICE (Cooper) in WONDER-LAND, KIM in FABELTJES-LAND

joke1.2.jpgZoals Kim De GELDER geen kritiek mocht geven op zijn advocaat HAENTJES, zo ook mag men nu geen kritiek geven op de ex-ACW-premier Jean-Luc DEHAENE, die FABELACHTIGE GELD-bedragen heeft verbrast als voorzitter van Dexia.alice.jpg

Als ik vaststel dat uitgerekend nu de OUDERS van Kim De Gelder, zijn broer en zijn zus komen getuigen dat zij het slachtoffer zijn van Kim De Gelder (wonende in SINAAI)... dan denk ik dat hij het NIET gedaan heeft en dat hij het enkel speelt.
Hij wil zich die daden TOE-REKENEN, maar hij is niet TOE-REKENINGS-vatbaar, aldus de advocaat HAENTJES (en daardoor verwatert de aandacht voor een onderzoek naar de rol van DEHAENE, die ook de zaak Dutroux wist af te leiden naar zijn KIPPEN-crisis).

Het is opvallend dat niemand van het gerecht aan de getuigen heeft gevraagd of zij de beschuldigde echt herkenden, wat standaard is bij een normaal proces. Blijkbaar vreesde men dat het antwoord "neen" zou zijn. Vergeet niet dat hij zogezegd een WIT-GESCHMINKT gezicht had en dat hij zijn haar "ROOD" had geverfd, zoals bij James Holmes.  

 

19:51 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.