10-03-13

FABELTJES-land en MORT-sel

joke1.jpgZoals Jonathan Jacob werd dood-geklopt op de ZESDE JANUARI 2010, zo werd er in de VIJFDE JANUARI-straat een bloedbad aangericht in het FABELTJES-land-kinderdagverblijf in 2009 door Kim De Gelder.
Wikipedia begon TOEVALLIG in 2008 met een pagina over "fabeltjesland" als het "land van de fabeltjeskrant".     Fabeltjesland verhuisde en de straat-naam verdween. De rechtstreekse informatie over "Jonathan Jacob" werd geblokkeerd en was enkel nog te bereiken via een BBT-omweg... En de mooie DATUM-PLAATS-synchroniciteit ging volledig de mist in.

images.jpg

Bij de Panorama-uitzending van 21-2-2013 had men ook niet veel aandacht voor de datum, maar wel voor de "kak" tussen de bil-spleet van Jonathan Jacob (als bewijs dat hij dood was)... Inderdaad de media verkopen veel BULL-SHIT om te voorkomen dat men deze DRIE-KONINGEN-datum (die bovendien rechtstreeks verwijst naar JACOB) kan zien als een moedwillige SUBLIMINALE KNIPOOG naar het uitmoorden van de kinderen in opdracht van de oude lokale koning, die bang was om zijn macht te verliezen. 

De "opgefokte" Jonathan Jacob was zoals de mino-taurus doodgeklopt in een smalle gang van de MINOS-zone. En uitgerekend gisteren toonde VTM hoe een "opgefokte" (en geboeide) Runds-kop de dood vond in een kleine lift in aanwezigheid van enkele politiemensen. Bovendien toonde Canvas één uur later in "Silent Witness" hoe een kleine Jacob werd achtervolgd (zoals in "Rundskop") en daarna een dodelijke val deed.  

 

17:40 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Nu ik DIT ARTIKEL terug lees, moet ik zeggen dat JOHAN SANCTORUM wel gelijk heeft dat ik "DIT" moet publiceren...
Maar hoe?

Gepost door: MP | 30-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.