01-03-13

Generaal FRANK ARM-STRONG en MORT-SEL

200px-Frank_A._Armstrong,_official_portrait.jpgZoals generaal Frank Armstrong zorgde voor TWEEHONDERD ONSCHULDIGE DODE KINDEREN tijdens “het bombardement van MORTSEL”, in de deel-gemeente OUDE-GOD, zo zorgde de MINOS-politie-zone voor "dood in cel, in MORT-SEL".
Zoals de TV-beelden over de moon-walk van Neil Armstrong werden getoond in de zomer van '69, toen Frank Armstrong stierf, zo ook werden de BBT-beelden vrijgegeven in de zomer van 2012, toen Neil Armstrong stierf.
De voornaam "Frank" verwijst naar astro-naut Frank DeWinne uit SINT-Truiden, waar de film "Runds-kop"  werd gedraaid, die ging over een jongen die werd gecastreerd zoals Lance Armstrong en die daarna ook hormonen nam zoals Os-car Pistorius en die het uiterlijk kreeg van de "half-goddelijke" MINO-TAURUS(=stier-mens), die werd doodgeklopt in het doolhof van MINOS door de Argo-naut Theseus.
PS. Zowel de verhalen over de argo-nauten als de astro-nauten moeten we met een korreltje zout(=sel) nemen.  We moeten "alles", ook de Apollo-mythologie, met voldoende argus-ogen en arg-waan blijven bekijken.

16:10 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Beste,

Eén van de redenen dat ik niets van uw theorieën geloof, is uw onsamenhangende spraak. Onsamenhangende spraak doet mij aan iets anders denken: schizofrenie. En uiteraard bent u vastgeroest aan uw ideeën en denkt u dat u niet ziek bent, dat zit bij in het typische ziektebeeld van schizofrenie.
Omdat u niemand kwaad doet, is opname in de psychiatrie niet noodzakelijk.
Wel raad ik u aan een psychiater te bezoeken die u medicatie zal geven waardoor u terug normaal zal kunnen denken.
In mijn familie zitten ook een aantal schizofrene personen, en ik heb er altijd mee in gezeten dat ze heel hun leven in twijfel en angst voor hun onrealistische ideeën hebben moeten leven, en niet in staat waren een relatie of job te behouden.
Hoewel u mij hoogstwaarschijnlijk niet zal geloven, kan ik maar hopen dat u mijn raad in acht neemt.
Bekijk het als uw slogan: weten = meten. Als er niets wordt gemeten, zal u ook nooit weten dat u schizofreen bent. U kan niet bewijzen dat u dat niet bent, zo lang u niet naar een dokter gaat die zal bevestigen of u dat al dan niet bent.

Ik wens u het beste toe.

Gepost door: anoniem | 03-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.