18-02-13

S.S. for EVER

De-groep-Eftepie-dostte-zich-voor-carnaval-uit-als-SS-officieren-.jpgSS-VA was aanwezig op het CARNAVAL van Aalst.
S.S. (=Space Shuttle) vertrok vanaf CAPE CANAVERAL en wordt commercieel vervangen door de S.S.-1 (=Space-Ship-1 van VIRGIN Galactic).
S.S. (=Satelliet Suzy van NOORD-KAAP) bezingt: “Jouw snelheid is voor mij veel te groot“.
S.S. (=SLEEPING SATELLITE van Tasmine Archer) zegt: “I blame you for the moonlit sky and the DREAM that died with the eagles flight.”
“The Falk Lands”-oorlog ging tussen ENGELand en Argentinië en kreeg een vervolg in de voetbal-wedstrijd met de “hand van God”, die duidelijk de “hand van MaRAdonna” was, waarbij RA de zonne-god is en waarbij het liedje van Madonna: “Like a VIRGIN, touched for the very first time” en haar “PRAYER“-clip met een “zwarte Jezus” ons doet denken aan die andere “witte” kindervriend met de zwarte piet, Michaël Jackson, die de moon-walk van Neil “kneel” Armstrong "verwees" naar het land van de FABELTJES, zodat de “wit-geschminkte” Kim De GELDER op de eerste verjaardag van de zogezegde zelfmoord van Heath LEDGER (zelfde letters) een paar onschuldige kinderen kon vermoorden in het FABELTJES-land van Dendermonde, waarna de “zwarte” president Obama het gooien van fosfor-GAS-bommen op de kinderen van de GAZa-strip deed stoppen.
Het toppunt van Amerikaanse Droom is echter R.E.M.(=droom-slaap) met “If you believe they have put a man on the moon, nothing is cool” en die stopte op 21 SEPTEM-ber als knipoog naar de zogezegde eerste moon-walk op 21-7-69.
De SS-20-raketten werden op de “ides van maart” in 1985 door premier Wilfried Martens gecounterd met de plaatsing van KRUIS-raketten, waarbij de premier de SUBLIMINALE boodschap gaf: “Ik WIL FREDE en ik bereid me voor op OORLOG op de dag dat Julius Caesar is vermoord.” (Mars is de god van de oorlog en die komt dus terug in de naam van MARTens en in de maand MAART. JULIus Caesar was geboren in JULI en daarom is ZIJN naam aan die maand gegeven. Hij ligt ook aan de basis van de JULI-AANSE en Christelijke Kalender, waardoor de tempels van Julius Caesar, na de rotzooi van keizer Nero, werden omgedoopt tot tempels voor Jezus-Christus, die NOOIT onder die naam kan geleefd hebben, omdat hij een joodse en geen Romeinse naam had....)
Door deze Julius Caesar, die stierf op 15-3-44, wil men 
een nieuwe paus laten kiezen vanaf 15 maart 2013 (=de IDES van MAART)... in  de hoop dat de paus actief zal verrijzen op PASEN zoals een echte Jezus Christus.   

15:07 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Eergisteren maakte een KUL-student me wijs dat Michael Jackson geboren was op 15-3. Het bleek een leugen.
Ik denk dat ik hem "tot die leugen" heb gebracht, omdat ik aan zijn tafel een concensus deed ontstaan over de vraag waarom hij zo kwaad werd... Iedereen bleek het erover eens te zijn dat hij blijkbaar vond dat ik "gelijk" zou kunnen hebben...
De meesten zeiden ook dat ze niet geloofden in de officiële samenzweringstheorie rond 9/11.

Gepost door: Mp | 20-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.