16-02-13

Een OSCAR voor de "dode" vriendin van OSCAR PISTORIUS?

pist.jpg

Ik weet wel dat Oscar PISTORius geen been heeft om op te staan, maar hij heeft NIET met een PISTOOL geschoten. Zo denk ik erover. 

Ten eerste.  De TV-formulering "A 9mm PISTOL was found at the scene" doet denken dat alles in scène is gezet, zoals bij de moord op de vrouw van O.J.Simpson. Hoe is ze nu vermoord? Met een pistool of een baseballknuppel? De diaree van foute berichten, zoals bij de 20 dode kindjes in NEWTOWN, is weer niet te stoppen.. Is dat nu zo moeilijk om het verschil te zien tussen doodgeknuppeld of doodgeschoten? 
Ten tweede. De TV-aflevering gaat VANDAAG gewoon door, ZOALS ZE DAT OP VOOR-HAND HAD GEVRAAGD... "Tropika Island of Treasure, showing Reeva Steenkamp on location in Jamaica, will be broadcast despite her shocking death on St Valentine's Day."
Ten derde. Heeft iemand het lijk gezien van de dode RE-EVA STEENKAMP? Was het enkel een droom (=RèVE)? Was het in scène gezet, als symbool voor het einde van de "American Dream" en het einde van de STEEN in "zijn KAMP met de aardse atmosfeer"? Gaat het over een crash v/d Russische meteoor-steen of over het ontslag v/d paus, die de opvolger was van PETRUS(=STEEN-rots)?
Vergeet niet dat deze paus nog bij de Hitler-jugend was en dat hij een grote fan was v/h boek: "MIJN KAMP", want ook hij KAMPTE, zoals HIT-ler, met de vraag over de "zin van zijn leven". Bovendien zal Rat-zinger volgens de MALACHY-voorspelling opgevolgd worden door de laatste paus, PETRUS Romanus. Bemerk ook hoe een buitenaardse ROTS in het Engels wordt vertaald als ROCK-ET, die zogezegd (als raket=rocket) vertrok vanaf CAPE CANAVERAL en die ons HOOP moest geven op een hemel, weg van de aardse aarde...
Heel deze zaak had plaats in "ex-racistische" KAAP-STAD met zijn GROTE ROTS... DE KAAP DE GOEDE HOOP. En toevallig was er nu een CARNAVAL in Aalst met de SS-VA..

Deze "TROPICA ISLAND" brengt het beeld van een AARDS PARADIJS, waar ook ADAM Lanza "zogezegd" 20 kleine kindjes heeft vermoord en waar nu ook de mooie EVA is vermoord...
Een nieuwe dubbel-moord zoals bij "AN en EEFJE", die stierven door de hand van Marc DUTROUX, die NU op 18-2-2013 HOOPT op een ENKEL-band, die sowieso NIET KAN worden toegestaan aan Pistorius om voor-de-HAND-liggende redenen, of eerder voor-de-VOET-lopende redenen. En daarmee zitten we terug bij het bedrog van Armstrong, die zogezegd de mensheid een VOETje had gezet met zijn MOON-WALK, die volgens O.J.Simpson in scène was gezet, zoals bij zijn film "Capricorn One".

19:58 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Hij heeft bekend 4 X te hebben geschoten. De knuppel is niet gebruikt geweest . Er werden ook geen sporen van ander geweld op het lichaam ontdekt.
Is het nu zo moeilijk om te begrijpen dat men, bij het vinden van een dode, moet wachten op de autopsie door een wetsdokter?

Gepost door: multi | 22-02-13

Reageren op dit commentaar

Bij de dood van Jonathan Jacobs in de "cel in mort-sel" liet men het lijk zien. Bij de moorden in Newtown en Kaapstad liet men geen foto"s zien en dan heb ik altijd twijfels, zeker na zo'n reclame: "JUST DO IT. I am the bullet in the chamber"... Toch zeer verdacht en dat met de voornaam OSCAR en de TV-zending van "Tropica Island" van twee dagen later...

Gepost door: MP | 25-02-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.