12-02-13

Dient het PAUS-ontslag om de DERDE WERELD-OORLOG te voorkomen?

220px-Benedykt_XVI_(2010-10-17)_4.jpgDoor de Amerikaanse Noodnummer 9-1-1 was er een "islamitische" WTC-aanSLAG op 9/11. En door het Europees Noodnummer 1-1-2 is er nu een "christelijke" paus-ontSLAG op 11-2.

Het ontslag wordt effectief op 28 februari. Er is dit jaar geen schrikkel-dag, die speciaal in februari is ingevoerd, omdat februari vroeger de 12de en laatste maand van het jaar was. Daarmee verwijst 28-12 dus ook naar het feest van (de moord op de ONSCHULDIGE en) de ONNOZELE KINDEREN op 28 DECEM-ber. (decem=10).
Na de maand februari komt de maand MAART...de maand v/d oorlogs-god MARS en dan begint normaal de DERDE (WERELD- of) GOLF-OORLOG. Tien jaar geleden begon de Tweede Golf-oorlog ook in MAART 2003 .

Deze paus probeert dus helemaal op zijn eentje die oorlog tegen te houden, maar niemand van de media die "dat" rapporteert... De TV doet zelfs geen moeite om te herhalen waarom hij zich zag als opvolger van BENEDICTUS XV, die tijdens de Eerste Wereld-Oorlog meerdere oproepen deed voor een Kerst-bestand. Een klein citaat uit wikipedia: "I wish to speak of why I chose the name Benedict. Firstly, I remember Pope Benedict XV, that courageous prophet of peace, who guided the Church through turbulent times of war."  

17:58 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.