11-02-13

Ik voorspel de moord op OBAMA in het jaar 2013

berl.jpgZoals president Kennedy vermoord werd, na het aftreden van paus Johannes-XXIII in juni '63, zo ook verwacht ik de moord op president OBAMA in 2013, na het aftreden van de huidige paus. En daarna zal men BIDdEN voor vice-president BIDEN, die nu al zegt dat hij er klaar voor is:  "I am proud to be the president of the United States".joe_biden_obama630.jpg

Beide presidenten deden een duidelijke uitspraak tegen de officiële wetenschappers. JACK Kennedy deed een speech tegen de echtheid van lange-afstandsraketten en de maan-raketten, maar werd - na zijn dood - geroemd als de "vader v/d moon-walk", (maar dat ging natuurlijk over de MOON-WALK van Michael JACK-son.) Een kort citaat uit de JFK-speech van I96I : "then return it safely to earth, re-entering the atmosphere at speeds of over 25,000 miles per hour, causing heat about half that of the temperature of the sun" (maw dan smelt alles)
Op dezelfde manier zal OBAMA, die twijfelt aan de echtheid van de Iraanse Atoombom, de geschiedenis ingaan als de man die er wel in geloofde...Een citaat uit de OBAMA-speech: “We have watched as scientific integrity has been undermined and scientific research politicized in an effort to advance predetermined ideological agendas."

PS. Ik weet dat de ruimte-vaart en de atoombom niet bestaan, maar de meeste mensen geloven er meer fanatiek in dan een middeleeuwse kruis-vaarder, die zijn leven riskeert voor de echtheid van de HEMEL-vaart en de HEL...

20:00 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook | |

Commentaren

Volgende maand gaat Obama naar Israel...

Gepost door: MP | 15-02-13

Reageren op dit commentaar

Waarom zou de atoombom nu ook nog fake zijn :p ? Toch serieus veel doden bij gevallen in Hiroshima en Nagasaki... En als je er rondloopt met een geigerteller vind je nog steeds hoger dan normale waarden...

Gepost door: HVerrept | 18-02-13

Reageren op dit commentaar

Men kan ook gewoon een grote chemische bom laten ontploffen, met aan de buitenkant wat radio-actieve rommel... DE ZOGEZEGDE VUILE BOM (voor de arme landen)

Gepost door: MP | 20-02-13

Reageren op dit commentaar

Helaas MP, uw voorspelling ivm de dood van Obama bleek nonsens (Suprise!) Tenzij u vanaf nu gaat beweren dat hij effectief reeds dood is en het één groot complot is om ons wijs te maken dat hij nog steeds leeft en alle toekomstige beelden van hem getrukeerd zijn.

Gepost door: RS | 24-01-14

Reageren op dit commentaar

Dag MP,

u weet precies niet veel over atoombommen MP want een vuile bom is een gewone atoombom dat tot ontploffing gebracht word dicht bij de grond en een "propere" bom is een atoombom hoog boven de aarde waar alleen de schokgolf van gebruikt word.

Het bewijs van een atoombom is zo simpel als u zegt 1+1=2. Als u gaat zien naar de inslagkrater van Little boy of fat man. Dan zijn deze kraters eigenlijk immens groot (zijn in de lucht geëxplodeerd=> propere bom) Dat komt door de grote inslagkrater van de schokgolf. De sterkste chemische bom zijn de britse bommen die bijvoorbeeld op de onderzeeërbunkers zijn gesmeten die nog niet eens door die bunkers kon gaan. De atoombom kon deze bunkers meer dan 10 keer opblazen. Terwijl die bom nog niet eens door het dak van de bunker kon gaan.

Ook zeg je dat arme landen gewoon een chemische bom pakken en daar radioactieve afval insteken. Nu om al die radioactieve afval op te ruimen is niet moeilijk omdat chemische bommen niet zo'n grote ontploffingscirkel hebben. En de radioactiviteit is altijd vele lager dan bij een kernfusie of kernsplitsings-bom. Ook als u de atoombom niet gelooft, gelooft u dan ook niet in kernenergie? wat word er dan in de kerncentrales gedaan?

mvg set

Gepost door: set | 25-01-14

Reageren op dit commentaar

Wanneer gaat Obama nu vermoord worden, MP?

Gepost door: FP | 08-02-14

Reageren op dit commentaar

Obama leeft nog.

Gepost door: Pen | 01-06-14

Reageren op dit commentaar

Sterker nog, hij leeft nog steeds...

Meneer Peeters, nu u zoveel voorspellingen hebt gedaan die allemaal niet zijn uitgekomen, moet u toch stilaan toegeven dat u dingen ziet die er niet zijn. U toont wat verbanden aan die puur gebaseerd zijn op "verbanden zoeken" of "verbanden buigen". De wereld is niet geordend zoals u denkt. Bijgevolg: leer er mee leven dat de meeste dingen door toeval gebeuren.

Gepost door: Willem Van Onzin | 12-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.