16-12-12

28 doden en 28.000 inwoners in het "brave" NEW-TOWN

d8c24c38-46ce-11e2-ab34-fbf558a88547_web.jpg.h380.jpg.568.jpgHet EINDE v/d OUDE WERELD op 21-12-12 valt dus samen met de komst van het ONGELUKSJAAR "13" met 28 doden in het "BRAVE" NEW-TON, want zo werd die naam uitgesproken door een wenende Obama, terwijl minister Hillary Clinton KNAL achterover viel van het verschieten... met een zogezegde hersen-schudding tot gevolg...

Al meer dan 3 weken loof ik "5 euro" uit aan de eerste eerste-jaars-student die kan neerschrijven waarom NEW-TON gelijk heeft dat er een horizontale eindsnelheid van 28.000km/u nodig is voor de ISS(-ROCK-ET)-ruimtevaart, maar nog steeds heeft niemand die afleiding, die ik zelf in mijn pamflet heb uitgetypt, op een eigen papier overgeschreven, (omdat de meesten verkeerdelijk denken dat die snelheid niet nodig is en ook omdat ze juist aanvoelen dat die snelheid voorlopig toch nog niet kan worden gehaald..).

De meeste media melden foutief dat er nu 27.000 mensen wonen in NEWTOWN en dat er eerst 27 doden waren bij het bloedbad in de SANDY-HOOK-school, waarbij niemand een verwijzing durft maken naar de orkaan SANDY en nog minder naar de Summer of Sixty-nine van BRIAN ADAMS, alhoewel BRIAN en daarna ADAM... de zogezegde daders waren.

Ik denk niet dat Adam Lanza het gedaan heeft, want de dader was gemaskerd. De naam "LANZA" doet me denken aan "LANCE" Armstrong, terwijl Neil 'kneel" Armstrong zijn grote persconferentie gaf in de Summer-of-sixty-nine, toen de hoogzwangere Sharon Tate op een zeer gruwelijke wijze werd vermoord door Charles Man-son als knipoog naar Jezus Christus, de mensen-zoon..., die ook in het nieuws kwam op 20-12-1972 omwille van het vliegtuig-kannibalisme en de terugkeer van de laatste maanvlucht, straks 40 jaar geleden.... "vervolg"

18:30 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Beste lezer,
Ik denk dat ik een “begrijp” waarom er 28 mensen, vooral kinderen, zijn vermoord in Newtown op 14-12-2012. De kans dat U het echt wilt begrijpen en dat U het echt kan begrijpen is bijzonder klein… en vervolgens is de kans zo goed als onbestaande dat U het zal verder vertellen, als U het echt zou begrijpen.
Misschien moet U eerst mijn artikel over de TWIN-broeders Borlée lezen, waarop 77 mensen een “like” hebben gegeven. In dat artikel leg ik uit dat het “uithongeren door Michelle Martin van de twee kleine meisjes Julie en Melissa”, dat begon na de arrestatie van Marc Dutroux voor autozwendel op 6-12-1995, past in een naspelen van het oude Sinterklaas-verhaal, waarbij de kinderen niet alleen omkomen van de honger, maar ook werden verdoofd en in de pekel-pot werden gezet om te dienen als voedsel voor de hongerige volwassenen. (((Dit honger-thema en het “slachten” met een knipoog naar de ge-slacht-elijke gemeenschap komt meermaals terug in de sprookjes met een hongerige heks, wolf of reus … en ook bij het christen-dom waar Jezus zijn lichaam geeft aan de anderen, zodat zij ervan kunnen eten en verder leven. Dit christelijk kannibalen-ritueel werd ook heel expliciet in de internationale media verteld op 20-12-1972, op de dag NA de terugkomst van LAATSTE en 12de Apollo-man op 19-12-1972 met de Geo-LOOG SMITH? (Opmerkelijk was ook dat de eerste pers-conferentie van de eerste Apollo-man op de maan, Neil “kneel“ Armstrong ook volledig werd overstemd door de gruwelijke details van de moord op de hoogzwangere Sharon Tate door Charles Man-son, die niet alleen een knipoog gaf naar Jezus Christus als mensen-zoon (=man-son), maar ook een knipoog naar prins Charles, de moordenaar van Lady Diana (, de godin van de maan, wiens naam door prins Charles werd veranderd in Lady DI, wat werd uitgesproken als DIE=sterven) en dus ook naar Marc Dutroux die zijn kelder had in CHARLES-LE-ROI…)

((Opvallend hierbij is dat wikipedia deze 20-12-1972-gebeurtenis heeft verwijderd in het gewone jaaroverzicht en dat de datum van 20 december in het gewone artikel wel kan worden doorgeklikt, zonder dat de gebeurtenis op de bewuste datum wordt vermeld…Eenzelfde fenomeen deed zich ook voor op mijn eigen Nederlandstalige wikipedia-pagina waarin mijn verband (tussen de “Nihoul-sexfuiven met kleine kindjes voor koning Albert en prins Filip” en de voetballer Filip Albert die begon in Charlerloi, waar Marc Dutroux zijn kelder had en die via Mechelen en Anderlecht ging spelen in het Engelse New-Castle=nieuw-kasteel=neuf-chateau) werd verwijderd in de aanloop naar de door-mij-voorspelde-vervroegde-vrijlating van Michelle Martin, de ex-vrouw van Marc Dutroux. Mogelijk ligt deze verwijdering aan de basis van het feit dat “77“ mensen dan toch een “like“ deden omdat ik voorspelde dat het zou samenvallen met merkwaardige sportprestaties van de “loper zonder echte benen“…))
Het is “daarom” ook zeer logisch dat de moordpartij op het eiland UTOYA van 69 kinderen viel op de dag na de LAATSTE Space-Shuttle-vlucht, de ATLANTIS, als knipoog naar de UTOPIA v/h verdronken eiland Atlantis van de schrijver Francis Bacon. Bovendien is het een expliciete knipoog naar de maanlanding van 21-7-69 en de Tour-overwinning van Eddy Merckx en de Belgische Feestdag die diende als richtlijn voor de vrouwen om de orale anti-conceptie-pil te slikken. 21 dagen slikken en 7 dagen niet, zodat men dan een bloeding krijgt, wat dan weer een bewijs is dat men niet zwanger is, wat de bedoeling is.
Terug over onze Nationale Belgische Feestdag en onze Belgische Koning Al-bert, die meemaakte dat de regering-Di-Rupo begon op 6-12-2011 (d.i. Sinterklaas-dag) en die ook meemaakte dat de internationale media neerstreken op de Place-Saint-Lam-BERT op 13-12-11 omwille van de 5-voudige moordpartij (zogezegd door Amr-ani). Bemerk ook de mooie opvolging van die datum…13-12-11... Het is een soort count-down… )))

Dus resumerend. Zoals de zaak-Dutroux gekoppeld is aan koning Albert via de Sinterklaas-kwestie, zo ook is de zaak-Dutroux gekoppeld aan koning Albert via de pedofiele Rooms-Katholieke Rituelen van 15-8 en 28-12. Het is niet alleen zo dat de Kerk “asiel“ gaf aan Michelle Martin. Het is ook diezelfde kerk die op 15-8 viert dat Maria van haar grond komt zonder sex te hebben met haar zogezegde hemel-vaart en dat ze vervolgens toch zwanger is. De zogenaamde “orale conceptie”, waarbij ze “oraal” toestemde bij de jongeling, waardoor ze zwanger werd. En daardoor werd ze dus de Moeder-Maagd-Maria met haar onbevlekte ontvangenis, in tegenstelling met Monica Lewinsky en haar bevlekte kleedje. President Clinton kon beweren dat hij niet “op haar” had gezeten en dat het alleen maar “orale sex” was geweest bij de herverkiezing op 6 november 96. In het Engels werd er gezegd : “Het was NOT ON MOONica. It was oral sex. He was over the moon.“ Monica Lewinsky schreef achteraf een boek over haar ervaringen in het WITTE HUIS en de OVAL office met een impliciete knipoog naar het “witte zaad van Clinton”, dat wel haar clitoris had besprenkelt, maar niet haar OVULAtie. Het boek heette “How to succeed in the White House?“, hetgeen natuurlijk de SUBLIMINALE boodschap heeft van “How to suck seed in the White House?“
En dus begon de zaak-Dutroux in 96, het jaar dat Lance Armstrong zogezegd zijn teelbalkanker overwon en hij vanaf 1999 met kunstmatige hormonen-preparaten “7” keer de Tour de France kon winnen, omdat men hem niet kon testen op zijn testikels, die hij niet meer had…
Men koos bij de zaak-Dutroux dus speciaal voor 15-8-96, waarbij die “96” verwijst naar “69=soixante-neuf” en dus ook neuf-chateau… En dus zoals Maria een “kind kreeg zonder sex”, de beroemde orale conceptie, zo ook kregen de vrouwen die de orale conceptie pakte “sex zonder kind”. En omdat een normale mens verwekt is door sex en op zijn beurt een “kind met sex” maakt, zo kon men blijkbaar niet nalaten van Marc Dutroux uitgerekend op die Katholieke Feestdag in het nieuws te brengen met “sex met kind”…

En dan hebben we nog de datum “28-12”, de dag van de “onnozele” of “onschuldige” kinderen…
Volgens het officiële bijbelverhaal kwamen er drie koningen uit het oosten die de “ster van Betlehem” hadden gevolgd om de “geboorte van de nieuwe koning” mee te maken. Toen de lokale koning Herodes ervan hoorde, werd hij bang voor zijn eigen positie en werden alle eerstgeboren zonen vermoord.
Nu wil het toeval dat er in de periode rond “25-6-1995”, de dag dat Julie en Melissa werden gekidnapt, voor het eerst melding is gemaakt van de komst van de komeet-HALE-BOPP. Ik heb die KOMEET met mijn eigen ogen aanschouwd vanuit de ouderlijke hof van mijn vader en mijn moeder, toen zij aan de zee waren. Maar ook aan de zee was er een gigantisch schouwspel voor alle wandelaars op de dijk van een WIT en BLAUW LICHT met een schijnbare lengte van meer dan 10 VOLLE MANEN NAAST ELKAAR… De media deden echter geen enkele moeite om DAT FEIT “live” te rapporteren, omdat hun eigen “zogezegde kunstmatige satellieten” helemaal niet kunnen concurreren met zo’n buitenaards schouwspel. Bovendien werd er eerder slordig gemeld dat deze komeet zou terugkeren over 2000 jaar, waaruit ik ogenblikkelijk concludeerde dat het hier ging over “de beroemde ster van Betlehem”, maar ook daar werd er door geen enkele TV-journalist melding van gemaakt….
Anderzijds kon men blijkbaar niet weerstaan aan de lokroep om uitgerekend dan de twee jonge meisjes te kidnappen en ze te laten sterven in het land waar de NAVO haar hoofdkwartier heeft in Brussel, dat een vergelijkbare stad is zoals het oude Jeruzalem ten tijde van de Pax Romana. En dus werd de koning Albert die zeer waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de moord op zijn broer in MOTRIL (=IL est MORT)

Gepost door: MP | 16-12-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.