20-11-12

EINSTEIN en NEWTON zeggen: "RUIMTEVAART BESTAAT (nog) NIET"

264px-GodfreyKneller-IsaacNewton-1689.jpgIk loop tegenwoordig met het volgende bord-slogans:

GENOEG GELACHEN MET MIJ EN NEWTON die al in 1666 zei : "28.000km/u is NODIG voor RUIMTEVAART" of ben je een NEW-TON-ONT-KENNER? (voorkant)

GENOEG GELACHEN MET MIJ EN EINSTEIN die al 1955 zei : "2.800km/u is VOORLOPIG nog niet gehaald" of ben je een EIN-STEIN-NEGATIONIST? (achterkant)264px-Einstein1921_by_F_Schmutzer_2.jpg

 

15:55 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark,

We leven in 2012. Newton en Einstein hadden niet dezelfde mogelijkheden (o.a. apparatuur) zoals we die vandaag de dag kennen.
Af en toe hebben ze dus ook een uitspraak gedaan die achteraf niet bleek te kloppen.

Zo was er bijvoorbeeld de bekende uitspraak van Einstein over de mogelijkheid van kernfissie; 'It's like shooting birds in the dark in a country where there are few birds'.
Daarbij vermelde hij direct dat het misschien in de toekomst wel mogelijk zou zijn. (Net zoals er bij u VOORLOPIG staat.)
(Zoals het ook lang waarheid is geweest om te zeggen dat geen enkele man ooit de 100m heeft gelopen onder de 9,60 seconden.)

Eén zaak staat vast Mark, mocht Newton en/of Einstein nu nog op deze aarde vertoeven zouden zij tenminste wel een open geest hebben.
Ze zouden zich niet blijven vastklampen aan achterhaalde feiten, en al absoluut geen gebruik maken van waardeloze woordspelingen zoals u.

Wanneer zal u eens inzien dat u, net zoals ik en alle anderen die hier vaak commentaar nalaten, bezig bent met nutteloze zaken.
Zou het niet beter zijn voor u om naar een verre uithoek van de wereld te verhuizen waar ze u allemaal met rust laten, waar je geen last hebt van België en vrouwen met te veel of te weinig hormonen. Waar u met volle teugen kunt genieten van uw stilstand in de wetenschap.
Waar u terug uw echte identiteit kunt aannemen.

Of is het hier toch nog niet zo slecht, in ons Belgenlandje; met z'n uitkeringen voor werklozen, geesteszieken, ...

Gepost door: Tidivarius | 21-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.