19-11-12

Vader Lejeune sprak met Michelle Martin op de dag v/d (Oude) Dynastie (en dat werd een pers-lek)

Zoals de pedofiele sex-feestjes voor koning Leopold-2 speciaal nu worden herdacht op de “dag van de dynastie” met een groot pedo-schandaal in een internaat te Leopolds-burg, zo ook worden de pedofiele sex-feestjes voor koning Albert op de dag v/d “nasty dy-nasty” herdacht met een ontmoeting van de woedende vader Lejeune en Michelle Martin, de vrouw van Dutroux die wel eten gaf aan de honden en maar niet aan de kinderen, zodat ze van de honger omkwamen zoals in het oorspronkelijk verhaal van SINT-NIKlaas.

En zoals Elio Di Rupo nu bezig is met de begroting voor de honger-winter en zelf aan de macht kwam op 6-12-2011 als knipoog naar de arrestatie van Marc Dutroux op 6-12-1995 voor vrachtwagen-zwendel, zo zegt het gerecht van TONGeren nu dat de kasteel-moord in WIN-gene niet gekoppeld is aan de moord op een vrachtwagen-handelaar, als knipoog dat de arrestatie van Marc Dutroux door het parket van Neuf-Chateau=nieuw-kasteel niet gekoppeld was aan zijn eerdere arrestatie voor vrachtwagen-zwendel, waardoor de 5-jarige kinderen de hongerdood moesten sterven vanaf 6-12-95.

Uitgerekend nu komt de Sint met de Stoomboot aan in Antwerpen uit Spanje, waar al drie mensen zelfmoord hebben gepleegd door de problemen met hun huizen. Uitgerekend nu komt de manager van FC Brugge, VINCEnt Mannaerts met een nieuwe trainer uit Spanje ( na de smadelijke nederlagen tegen oa New-Castle=nieuw-kasteel), en geloven ze nu terug in Sint-NIKlaas en NIKE, de godin van de overWINNIng. En daarom moest zelfs GERAARD DE DUIVEL van BEVEreN naar de HEL met 2-6.

En zoals de Michelle Martin haar aanvraag voor vervroegde vrijlating deed op 21-7-2012, omdat het de Belgische Feestdag was, zo ook was haar vervroegde vrijlating een feit op 15-8-2012, omdat het een Rooms-Katholieke Feestdag was. En alzo meldden de media NU dat dit Lejeune-Martin-gesprek - gedurende 57 minuten - is afgeluisterd door een journalist via een openstaande GSM. En dan denk ik aan 4-10-57 en de eerste zogezegde Spoet-NIK en NIKE, de godin v/d overwinning en Frank DeWINNE uit SINT-Truiden….

ALBERT Heijn meldt nu de goede cijfers voor de verkoop van hun sinterklaas-snoep. BERT Anciaux meldt zich nu als fractie-voorzitter in de senaat. Bij de Open-Vld zou DECROO(n) kunnen opgevolgd worden door Eg-BERT Lachaert uit MERELBEKE en dat is zogezegd geen lachertje…, maar een hint dat de Belgen  “Egt open” gaan spelen op de wERELdBEKEr in Brazilië in 2014, ook al hebben ze nu verloren van ROMAnia, door de blunders van VerTONGen zoals ik reeds eerder voorspeld had.

En zoals ik ook had gemeld dat de heropstanding van de Belgische Ploeg op 15-8-2012 met een grote overwinning op Nederland samenviel met de verhuis van Michelle Martin van de gevangenis naar een ROOMS-katholiek klooster in NAMEN als hint naar de eigen-NAMEN en de datum van 15-8-1996, de dag waarop de zaak Dutroux ineens internationaal nieuws werd, zo ook is er nu een moeder die haar 5-jarig kind liet sterven in ZWEVEzele bij WIN-gene.

17:00 Gepost door Mark Peeters in onomastiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.