17-10-12

NIKE breekt met Lance ARMSTRONG, zoals Spoet-NIK breekt met Neil ARMSTRONG

3115426791.jpgVijftig dagen na de dood van Neil Armstrong komt er een definitieve breuk tussen NIKE en (de over-WINNingen van) ARM-STRONG... als symbool voor de breuk tussen Neil Armstrong en de eerste Spoet-NIK (op 4-10-1957) waarbij NIKE ook gekend is als godin van de overWINNing..., met een knipoog naar Frank DeWINNe uit SINT-Truiden en de SINT uit SINT-NIKlaas...

17:24 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook | |

Commentaren

aangezien u het recht hebt om u zelf de "nieuwe Copernicus" te noemen (alhoewel ik niet direct het verband snap tussen Copernicus en het, voornamelijk, weerleggen van ruimtereizen) heb ik ook het recht om in te gaan tegen uw mening. Let wel, ik heb respect voor uw mening en het is goed dat iemand een andere radicale mening heeft, het zet immers de mensen een beetje aan het denken in de hersenloze maatschappij. Ik vind echter uw theorieën maar op bitter weinig slaan,en dan heb ik het niet over het al dan niet ruimtereizen, maar u doet er belachelijk over. Op universiteiten een beetje staan zwaaien met 1000 euro, de stoere gast uithangen, het slaat nergens op. Ik vind uw idee op zich goed, maar aub het gedrag is vrij belachelijk. U bent ook vrij koppig, ik heb eens discussie met u gehad maar luisteren doet u niet echt. En dan die teksten die vrijwel op niets slaan, komaan u vormt toch gewoon wat woorden samen die wel bij elkaar passen en die "toevallig" bij elkaar passen: overWINNing-frank de WINNe.
Maar geen probleem voor mij, iedereen heeft het recht om zulke dingen te doen, maar ik vind het vrijwel op niet slaan

Gepost door: karel van hemelryck | 18-10-12

Reageren op dit commentaar

Tegen Mark is tegen mij!

Gepost door: Bart de Wever | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

Mark, ik geloof u! Jammer dat de wereld gevuld is met idioten die er niets van snappen, wanneer beseft de sheeple dit? Blijven volhouden! :)

Gepost door: Uw dikke ma aan de Zuid | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.