22-09-12

Mijn POLARITEIT stijgt

Gisteren werd ik weggejaagd door een administratief medewerker van Plantijn-HogeSchool in de Lange Nieuwstraat met de woorden: "Je mag de studenten niet verwarren met uw afwijkende meningen..".

Achteraf hoorde ik van het academisch personeel dat het juist de bedoeling is om de studenten aan te zetten tot kritisch denken door de confrontatie met afwijkende meningen...

Aan de PaardenMarkt kreeg ik een steentje tegen mijn gele bord, toen een groep van 12 studenten me passeerde, terwijl ik enthousiast aan het spreken was met een ex-student uit Leuven.          (PS. Er staat niet poPUlariteit in de titel.)

19:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook | |

Commentaren

Gisteren liep ik rond in LEUVEN en ontmoette ik drie ingenieurs die echt begrepen dat de "integraal" effectief VOOR de "AFGELEIDE" moet worden gegeven, omdat de vermenigvuldiging ook voorafgaat aan de deling.
Vandaag in GENT heb ik nu al vier mensen tegen-gekomen die het ook begrijpen. I.h.b. vertelde één man met nadruk dat hij ook vond dat de "f NA g'-volgorde bij de samengestelde functie VERKEERD in elkaar zit en dat een "bepaalde prof" in zijn cursus de omgekeerde volgorde schrijft...
De meerderheid van de studenten kunnen echter geen enkele logische redenering volgen en zeggen: "6/2=3 WANT 2x3=6 En 2x3=6 WANT 6/2=3"
En dat is dus samengevat 6/2=3 OMDAT 6/2=3... een typische CIRKEL-redenering

Gepost door: MP | 25-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.