07-09-12

Ik voor-spel een Belgische Top-prestatie op 7 SEPTem-ber als afleiding van de vrijlating van MICHELLE MARTIN

276925_482019028489046_1775506768_n.jpgNu de politiekers hun impliciete afkeuring tonen voor de vervroegde vrijlating van Michelle Martin door de vrijlatings-wet te veranderen en NU het gerechterlijk HOF expliciet "de vader en de zoon van de KASTEEL-moord" vrijlaat bij gebrek aan bewijzen van een net-werk, wordt er impliciet verondersteld dat "koning Albert" en zijn "zoon Filip" niet betrokken waren bij het netwerk van Marc Dutroux, dat in Neuf-CHATEAU aan het licht kwam, ... ook al was er een voetballer Filip Albert, die begon in Charlerloi waar Dutroux zijn kelder had en die - via Ander-lecht - eindigde bij de voetbalploeg van NEW-CASTLE=NIEUW-KASTEEL=NEUF-CHATEAU.

In het verleden heb ik reeds meermaals gewezen op de band tussen sport-prestaties en de zaak MARC Dutroux (hier en hier en hier en hier en hier...) en dus moet het ons niet verwonderen dat het Kampf-Schwein MARC Wilmots enkel zeker is van de opstelling van zijn doelwachter COURTois(=hof).

Terzelfdertijd is er ook de mogelijkheid van een wereldtijd voor USA-in-BOLT in het Boudewijnstadion dat ook weer zal gebruikt worden op 11/9/2012, de verjaardag van de Belgische Koningin Paola.   

15:28 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.