01-09-12

TV-nieuws en Frank DE BOOSEre WEER-man-WOLF liegen over de duur v/d VOLLE-MAAN-(stonden)-cyclus

mp.jpgHet TV-nieuws spreekt over 27 dagen voor de maan-cyclus, terwijl de weerman Frank DeBoosere spreekt over 29 dagen en over een vrouwelijke maandstondencyclus van 28 dagen (broken link)... (NIEUWE LINK die voorlopig nog wel marcheert)

Het echte gemiddelde cijfer van de maan en de vrouwen is hetzelfde, nl. 29,53 dagen ...

DE LEUGEN IS MANIFEST, maar het is vooral zeer moeilijk om te vatten waarom men zo'n leugen doet en waarom niemand van de vele journalisten de fout meldt...

Het dient om de leugens van Neil Armstrong te camoufleren, die uitgerekend op deze "blauwe maan" wordt begraven, terwijl hij zogezegd op de maan wandelde op MAAN-dag-nacht 21-7-69.

Update-3-9. Deze Belgische Feestdag 21-7-69 diende als reclame voor de orale(=69) anti-conceptie-pil, die men 21 dagen moet slikken en 7 dagen niet, zodat men DAN ZOGEZEGD EEN NORMALE MAANDSTONDENCYVLUS krijgt van 21+7=28 dagen, die synchroon ZOU zijn met de echte volle-maan-cyclus... Maar dat is dus fout, want een jaar bestaat uit 

52 weken en door een cyclus van 28dagen(=4weken) heeft men dus 13 maan-d-stonden per jaar heeft... en daarom geeft men aan de werknemers een 13 maan-d-wedde per jaar krijgen..

19:08 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.