28-08-12

MICHELLE MARTIN komt nu VRIJ door de dood van ARMSTRONG

qq.jpgZoals ik reeds eerder heb voorspeld dat er extra-sport-afleiding zou komen bij de vrijlating van Michelle Martin, moet ik nu erkennen dat de vrijlating juist dient als afleiding bij de vele vragen rond de zogezegde moon-walk van Neil Armstrong, die geboren was op 5-8-1930 en die DRIE dagen geleden is gestorven op 25-5-2012.

Zoals de geruchten over vervalsingen bij de zogezegde maanlanding van 21-7-69 werd gecounterd door de geweld-dadige augustus-moorden door de sekte-leider Charles Man-son(=mensen-zoon)... zo ook krijgen we NU na de dood van de "zogezegde eerste moon-walker Armstrong" veel gezever over de vrijlating van Michelle Martin..

In het spiegeljaar van 69 was er op 6 novem-ber 96 ook veel te doen over de orale sex van Bill Clinton met MOON-ica LEV-in-SKY en haar bevlekt kleedje... maar vooral de kinder-sex van Marc Dutroux op de feestdag van Maria-Hemelvaart van 15-8-1996. (Maria kwam van haar grond zonder sex, de orale conceptie, omdat ze "oraal ja" zei tegen de engel... ONBEVLEKT ONTVANGEN...) De zaak Marc Dutroux werd via NEUF-chateau GROOT INTERNATIONAAL NIEUWS, omdat de 96 een omkering is van 69=soixante-NEUF.

Historisch gezien begon de PAX AMERICANA op 8-5-1945 met als toppunt van PACIFICATIE... de zogezegde maan-landing op MAAN-dag-nacht 21-7-69 van Neil "kneel" Armstrong, waarbij de hele wereld -subliminaal- moest "knielen" voor de STERKE ARM van Amerika. Dit valt speciaal samen met de Belgische Feestdag en met de eerste Tour-overwinning van de Brusselaar Eddy Merckx, omdat de NATO hier haar hoofdkwartier heeft (in Brussel, EVERE, for ever in ever-e). "The Summer of sixty-nine" staat vooral symbool voor de sexuele revolutie van de jaren sex-tig met de orale anti-conceptie-pil, die men moet slikken volgens de Belgische Feestdag (21 dagen slikken en 7 dagen niet, zodat men in die week de maan-d-stonde krijgt...).

PS. Bemerk hoe 15-8, het feest van de hemel-vaart van de Moeder-Maagd-Maria, volgens de Gregoriaanse en Juliaanse Kalender-sprong van 10 dagen samenvalt met 5-8 en 25-8. En dan zitten we terug bij de geboorte- en sterf-datum van Neil Arm-strong...)

 

19:36 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Mark,

Geen verband tussen de vrijlating van Martin, haar opvang in het klooster en volgende artikel?:

"Ketnet-wrapper Melvin Klooster wordt niet vervolgd"

Hoe kan het toch dat je dit over het hoofd hebt gezien?!

Gepost door: Anoniem | 28-08-12

Reageren op dit commentaar

IDD... Ik ben ook maar een mens...

Gepost door: MP | 29-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.