25-08-12

VANDAAG ga ik naar MAANROCK

Ik loop DAAR rond met een T-shirt met de volgende tekst... MAAN-ROCK MOON-WALK alleen OP AARDE... MOON-ROCKS only ON THE MOON..(voorkant)

En aan de achterkant: Ik ben MARK PEETERS de MAAN-MAN als mij kent mag U schouder-klopje geven...

De eerste persoon die me DAAR aanspreekt over mijn artikel, krijgt 5 euro, als hij/zij toelaat dat ik hem/haar daarna op mijn site vermeld om te vermijden dat de mensen zouden zeggen dat ik mijn woord niet hou.. 

17:29 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

Seg Markske, Neil armstrong is overleden :O . Tijd om een artikeltje te schrijven e. Ik zal al even den inhoud voorspellen (ma ni zoals u want das toch nooit just!). Er gaat natuurlijk iets inkomen van hou fake de maanlandig is blablabla, een verwijzing naar de datum 25 augustus. Op 25 augustus is vanalles al gebeurt, maar het zullen er minstens 2 zijn en die staan op deze pagina: http://nl.wikipedia.org/wiki/25_augustus . Daarbij staat er nog wat onzin bij, pas op voor fouten in zijn historische feiten. Daarnaast komt er nog een verwijzing naar iets dat vrij recent in de wereld is gebeurt en legt hij zijn hele complot theorie vast.
Mss nog iets klein daarbij, waarschijnlijk wat bullshit en onzin. Dus Mark ik reken op u e vriendschap!

Gepost door: WWhite | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

Een dag na Lance stopt Neil er dus ook mee... Wat ik trouwens heel raar vind is dat in De Standaard van dit weekend in het artikel over Breivik twee cijfers cursief staan: zijn leeftijd (33) en het aantal doden (69). Alle andere cijfers staan niet cursief. Dit is zeer subtiel en dus zowel onopvallend als heel opvallend. Een knipoog van de redactie? Echt raar.

Gepost door: Cabal | 25-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.