22-07-12

DARK NIGHT in AURORA (was planned by Holy-wood)

kolmes.jpgHet is evident dat de moordpartij van 12 mensen op 20-7-2012 speciaal gepland was als knipoog naar de Amerikaanse maanlanding van 20-7-69 (met 12 Apollo-mannen op de maan) en de 69 doden in UTOYA op 22-7-2011, bovendien is er ook de link naar Kim De GELDER-LEDGER-JOKER... en vooral...

Het gebeurde in AURORA(=ochtend) en de film was "The dark knight rises", wat wordt uitgesproken als "The DARK NIGHT(=nacht)", (maw men spreekt over de avond... als tegenpool van de ochtend.)

Bij de wikipedia-pagina staat expliciet geschreven dat James Holmes zeker de dader was, terwijl de dader volledig onherkenbaar was door een gasmasker en er ook openlijke getuigenissen zijn van een tweede dader... Ze argumenteren dat hij het gedaan heeft, omdat hij rustig in auto zat en zei dat hij "the JOKER" was. (maar wie kan controleren dat hij dat echt heeft gezegd als hij nu volledig wordt geïsoleerd, zoals bij Oswald... De kans is dus zeer groot dat hij (snel) zal sterven zoals bij Oswald zonder dat hij ooit aan het woord kan komen...)

PS. Opmerkelijk is vooral dat google.com (tot voor deze posting) geen enkele melding gaf van "Holmes did not do it" (intikken met quotes, terwijl het wel werkt met "sherlock holmes did not do it")

 

17:45 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.