14-07-12

10 dagen Gentse Feesten

001.jpgIk ga 10 dagen naar de Gentse Feesten met de gebruikelijke gele borden met de volgende slogans: "Ruimtevaart bestaat niet" en "Vrouwen aan de PIL gaan - na 10 jaar (ononderbroken aan dezelfde pil) - niet meer van BIL".

Misschien wordt het wel eens tijd dat ze me een podium geven.

16:21 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook | |

Commentaren

Hoe komt het eigenlijk dat je er niet naar streeft om in de krant of op tv te komen? Of dat er - voor zover ik weet - geen enkel boek op jouw naam staat? Er vanuit gaande dat je gelijk hebt, is het toch vreemd dat je niet probeert een groter publiek toe te spreken?

Stel dat je gelijk hebt: dan is het rondtoeren in Gent toch pure tijdverspilling? In die tijd zou je je ideeën kunnen verfijnen en kunnen publiceren. Dit is eerder een argument tegen de vorm waarmee je te werk gaat, ipv tegen de inhoud, maar ik neem aan dat je deze ook wilt beantwoorden.

Gepost door: Ano | 14-07-12

Reageren op dit commentaar

Denk je nu echt dat ik op TV kan komen zeggen dat SINTERKLAAS en de RUIMTEVAART niet bestaan?
Trouwens als je alle artikels van deze blog eens zou aflopen, dan kom je wel wat interacties tussen mij en de media tegen... en dan zie je wat de media daarmee doen... nl. negeren of belachelijk maken, zonder aandacht te geven aan het feit dat "28.000km/u groter is dan 2.800km/u"..

Gepost door: MP | 15-07-12

Reageren op dit commentaar

En je denkt dat je meer bereikt met de universiteiten af te lopen? Wat is de reactie van de studenten volgens jou? Voor zover ik weet heb je er niet veel mee bereikt. Is het niet slimmer te proberen een boek te publiceren? Of in ieder geval te schrijven?

Gepost door: Ano | 15-07-12

Reageren op dit commentaar

ANO> Denk je nu echt dat jij via een boek ineens gaat begrijpen dat "28.000km/u groter is dan 2.800km/u"? Een boek zal dat inzicht alleen maar moelijker maken, omdat het meerdere bladzijden bevat.
Denk je nu echt dat jij via een boek ineens gaat begrijpen dat er wel 28.000km/u nodig is voor ruimtevaart? Een boek zal dat inzicht alleen maar moelijker maken, omdat het meerdere bladzijden bevat.
Denk je nu echt dat jij via een boek ineens gaat begrijpen dat er geen enkele meting bestaat dat een mens al ooit sneller is gegaan dan 2.800km/u? Een boek zal dat inzicht alleen maar moelijker maken, omdat het meerdere bladzijden bevat.
Trouwens durf je zelf "gokken" welk van de drie vragen gebaseerd is op een fout? Neen? Als je zelfs niet durft "gokken", hoe kan je dan zeggen dat je het boek met interesse zal lezen om de zaak "echt te begrijpen"?

Gepost door: MP | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

Een boek geeft daarentegen wel de gelegenheid om de zaken in grotere nuance uit te leggen, dan mondeling mogelijk is. En dergelijke nuance is vereist, indien je jezelf controversiële standpunten toe-eigent.

Aangezien je vraagt waar de fout in jouw redenering zit, geef ik je gelijk dat er een snelheid van 28.000 km/u nodig is en dat deze (in ieder geval voor zover mijn kennis strekt) niet gemeten is van op aarde. Volgens mij is de snelheid echter wél bereikt en gemeten in de raket zelf. Het is gewoon bijzonder onpraktisch om deze van op aarde te gaan meten en bovendien volledig nutteloos. Maar ik neem aan dat men geen raket in de ruimte stuurt (zelfs al mocht het opgezet spel zijn) zonder de vereiste berekeningen en simulaties. Het is nogal moeilijk te geloven, dat er geen enkele fysische berekening is, waaruit volgt dat de snelheid, gegeven de hoeveelheid brandstof, de sterkte van de motoren, ... 28.000 km/u kan bereiken.

Gepost door: Ano | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

Kan? Tot voor kort kon men die snelheid nameten bij een Space-Shuttle-lancering en dan bleek dat het niet eens sneller ging dan 1000km/u en dat is ook logisch, want het is helemaal niet aërodynamisch..
MAAR HELAAS PINDAKAAS. Men kan het niet meer nameten... en de lanceringen in China en Rusland zijn ook NIET voor het publiek toegankelijk...

Gepost door: MP | 16-07-12

Reageren op dit commentaar

BV Lieve meldde me dat een vrouw 3 paar lippen heeft.
Eén paar om ruzie te maken. En drie paar om het terug goed te maken..
PS. Ik had beloofd dat ik het op mijn blog zou zetten...)

Gepost door: MP | 26-07-12

Reageren op dit commentaar

Zulke posts maken uw blog alleen nog maar geloofwaardiger Marksken ;)

Gepost door: DG | 31-07-12

Reageren op dit commentaar

Inderdaad, maar waarom reageer je niet op mijn juiste voorspelling over de vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van Marc Dutroux??

Gepost door: MP | 31-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.