02-07-12

DE ULTIEME RECHTZETTING over de moedwillige NEDERLAAG van DUITSLAND...

loew_0.jpgNa de bewezen TV-FRAUDE door de EUFA (de ballen-jongen en het wenende meisje), is er nu de ULTIEME RECHTZETTING over de Duitse wan-prestatie : "Duitse Ploeg met opzet verloren". 

(PS. Ik werd getypt door Sander Kempenaers(facebook) ) 

Op basis van een konings-tip van Ann Mees(facebook), denk ik dat de grote winst van Spanje dient om de aandacht af te leiden van het grote verlies aan wel-vaart.

Blijven Geloven "in de echtheid van de Spoet-NIK en de vrijgevigheid van de SINT-NIKlaas" wordt een algeheel probleem... sint.jpg

17:27 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook | |

Commentaren

Het is 'getipt'. Typen doe je met een toetsenbord. En Mark, je bent een idioot.

Gepost door: lala | 02-07-12

Reageren op dit commentaar

Marc, het was een grap! Ik zei dat jij nu ging afkomen met de uitleg dat het een complot was om terug meer eenheid in Spanje te verkrijgen! Spanje heeft gewoon goed gespeeld en heeft een geweldige keeper!

Gepost door: Ann Mees | 02-07-12

Reageren op dit commentaar

Grap? Is het een grap dat de "eigenaars van http://www.facebook.com/groups/414750861890585/ " mij sinds gisteren niet meer toelaten in de groep?

Gepost door: MP | 03-07-12

Reageren op dit commentaar

Omdat iedereen je iemand vind waarvan uw voorspellingen te belachelijk zijn voor woorden en omdat het complete onzin is. BTW hoeveel voorspellingen waren er juist over het EK?

Mark, zoals in Mark Vertongen van de kampioenen. Klungelig en kan niets goed doen. Iedereen vindt hem een dommerik. Ik denk dat ik een verband zie ..

Gepost door: WWhite | 04-07-12

Reageren op dit commentaar

WW> Als je de initiële voorspelling over de "totale nederlaag" voor NEDER-LAAG-LAND weglaat en je neemt er één voorspelling bij die ik NIET heb gepost, dan kom je op "8 foute voorspellingen op een rij" voor Mark Peeters...
Het totale omgekeerde van OCTO-PUS PAUL die 8 juiste voorspellingen op een rij had...
Op den duur zou een mens zelfs gaan denken dat ik het allemaal moedwillig fout heb gedaan, of de de "machthebbers" de opdracht gaven om het "omgekeerde van mijn voorspellingen" te realiseren...

Gepost door: MP | 05-07-12

Reageren op dit commentaar

Mark, zo belangrijk ben je niet en je voorspellingen zijn al minder belangrijk. Heb je machtswaanzin? En, ja 1 juist, 7 fout. Dit zegt meer over hoe goed je bent in redeneren. En Octopus paul was puur toeval, telkens een 1/2 kans, kans is klein maar de kans bestaat, er zijn al zulke dingen gemeten (zelfs is dit gebeurt in de klas tijdens wiskunde!!!). Want meten=weten, nietwaar? Dus ik weet dat deze kans bestaat. Er worden veel voorspellingen gedaan over juiste scores, enkel de deze viel op omdat hij al een paar keer het juiste had en daardoor kwam hij in de schijnwerpers.
Het verschil met jou is dat je verbanden zoekt die er niet zijn, waardoor er foute beslissingen worden gemaakt. Kiezen voor een uitleg die er helemaal niet toedoen in het voetbal. Niet kiezen voor de sterkste tegenstanden maar voor de geschiedenis.
Mss is het beter dat je stopt met je voorspellingen, omdat je jezelf enkel ongeloofwaardiger maakt.

Gepost door: WWhite | 06-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.