24-06-12

FRANSE NEDER-LAAG was gepland om het FRANSE EK van 2016 te winnen

220px-French_87th_Regiment_Cote_34_Verdun_1916.jpgOmdat er tijdens de Eerste Wereldoorlog vooral veel doden vielen bij het FRANSE Verdun in 1916, kwam er een EK-2016 in FRANKRIJK. En dan wordt FRANKRIJK het eerste land dat zijn eigen EK wint sinds 1984, toen datzelfde FRANKRIJK het EK won door Spanje te verslagen met 2-0.

Twee EK's na elkaar winnen is totaal ongepast en is nog nooit gebeurd en daarom moet Spanje snel gaan verliezen en is Frankrijk alvast verloren om kampioen te kunnen worden bij het EK van 2016...

17:13 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook | |

Commentaren

Nog nooit gebeurd misschien, maar niet ongepast vind ik. Voor alles een eerste keer, misschien voor de ruimtevaart ook op een dag... Als zij de betere ploeg zijn, waarom niet. Om nu al uw fout recht te zetten moest Spanje toch winnen, voorspel ik dat Spanje zal winnen om de Spaanse bevolking zoet te houden in tijden van besparingen. Zo zullen er geen opstanden komen als er nog drastischer zal moeten bespaard worden.

Gepost door: DTG | 24-06-12

Reageren op dit commentaar

Spanje gaat zeker de finale NIET WINNEN, ...omdat ze vandaag geld hebben gebedeld bij de EU en omdat gisteren ALONSO (de autocoureur) de GP-van-Spanje heeft gewonnen. ALONSO (de voetballer) heeft Frankrijk eruit gespeeld en dus heeft de Spaanse bevolking nu al genoeg overwinningen gekregen... De Griekse Opstand komt er nog niet direct, omdat de Griekse besparings-premier SAMARAS tijdelijk de "barmhartige SAMARitaan" kan uithangen, nu hij in het ziekenhuis zit voor zijn slechte ogen, die niet zagen hoe voetballer SAMARAS scoorde en vele smerige fouten maakte tegen Duitsland, hun leen-heer... (PS. Toen de Braziliaanse auto-coureur Ayrton Senna de dood vond, mocht Brazilië het WK winnen in 1994.)

Gepost door: MP | 25-06-12

Reageren op dit commentaar

Gelooft u ook niet in het feit dat de Hubble-Telescoop, foto's maakt van de diepe ruimte? Of het feit dat zijn opvolger JWS-telescoop gelanceerd zal worden? En wat ik zie met mijn eigen telescoop? Ook fake?

Gepost door: AM | 26-06-12

Reageren op dit commentaar

Eigen telescoop en eigen metingen, dat is ECHT. Maar beweRen dat ge-foto-shopped foto's van de Hubble Telescoop gelden als een beweZen feit, is voor mij NIET ECHT.... Maar voor U wel?

Gepost door: MP | 27-06-12

Reageren op dit commentaar

Mijn opmerking "tweemaal na elkaar het EK winnen kan niet" wordt dus door de feiten tegengesproken. A LA GUERRE COMME A LA GUERRE... In de oorlog zijn er geen regels meer...

Gepost door: MP | 05-07-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.