27-02-12

Sandra BULL-ock gaf geen OS-car aan BULL-head (3)

220px-SandraBullockMay09.jpgIk erken dat mijn voorspelling (die gebaseerd was op de castratie van Armstrong en de ruimtevaarder Frank DeWinne uit SINT-Truiden) niet is uitgekomen, maar het is toch wel zeer straf dat uitgerekend filmster Sandra BULL-ock(x) de OS-car niet gaf aan BULL-head en dat Sandra Bullock samen met Georges Clooney in het najaar komt met een nieuwe ruimtevaart-film "gravity".

Bovendien is OX het Engelse woord voor "os" en die heeft net zoals RUND-skop geen ballen aan zijn lijf, in tegenstelling tot de STIER=BULL.

De OS-car ging dus naar het Iraanse "A separation" en dat doet denken aan  de "A" van "2001. A space Odyssey" en ook aan de "separatie tussen de ballen en de man". De Hollywood-mensen hopen dat de Iraanse OS-car de oorlogsdreiging tussen de USA en Iran zou kunnen verminderen...  

19:12 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook | |

Commentaren

Aangezien je "voorspellingen" steeds fout zijn, zou je moeten toegeven dat ruimtevaart echt is.
(ik volg gewoon jouw "logica")

Gepost door: Warl | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

Aangezien 28000 groter is dan 2800, volgt daar al "18 jaar" uit dat de ruimtevaart niet bestaat. Anderzijds durf ik al wel eens een foute voorspelling doen, om te laten zien dat ik ook mijn ongelijk kan toegeven..

Gepost door: MP | 01-03-12

Reageren op dit commentaar

"wel eens" ? Je hebt nog nooit iets voorspeld. Veel gegokt en steeds fout gegokt.
Je "voorspelt" steeds iets om daaruit volgend een bewijs te zien dat ruimtevaart niet echt is. Dus aangezien jouw "voorspellingen" steeds fout zijn mogen we er toch van uit gaan dat ruimtevaart echt is.
Maar blijkbaar speelt het voor jou geen enkele rol wat de uitkomst van je "voorspelling" is, je zal nooit kunnen toegeven dat je ongelijk hebt wat ruimtevaart betreft.

Gepost door: Warl | 15-03-12

Reageren op dit commentaar

WARL> Ik noteer dat U (of wie dan ook) mijn cijfers NIET TEGENSPREEKT... Jij zal OOK (zoals ikzelf) nooit kunnen toegeven dat "28000 kleiner is dan 2800" (want dat is gewoon fout)...

Gepost door: MP | 18-03-12

Reageren op dit commentaar

Natuurlijk zal ik nooit toegeven dat 28000 kleiner is dan 2800. Waarom zou ik ? Je begint gewoon over iets anders omdat je ongelijk hebt.
Als een juiste "voorspelling" (voor jou) gelijk is aan "ruimtevaart bestaat niet", wat is dan een foute voorspelling? Het kan toch ook niet "ruimtevaart bestaat niet" zijn?

Gepost door: Warl | 02-04-12

Reageren op dit commentaar

Warl> Moet ik hieruit concluderen dat je wel erkent dat de snelheid van 2.800 km/u die maximaal wordt gehaald, juist is ... en dat de snelheid van 28.000km/u die nodig is voor ruimtevaart, ook juist is? En dus, op basis van uw eigen vorige reactie, komen we tot de conclusie dat U ook nooit zal toegeven dat "2800 kleiner is dan 28000", en dus zal U ook nooit zal kunnen toegeven dat de ruimtevaart ECHT bestaat, als de cijfers van 2800km/u en 28000km/u door niemand kunnen worden tegengesproken met wetenschappelijke metingen of publicaties...

Gepost door: MP | 03-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.