26-02-12

Ik VOOR-spel een OS-car voor RUND-skop (2)

Op de dag dat mevrouw Duchatelet (van SINT-Truiden) gelijk speelt tegen haar man (van Standaard Luik) met 0-0, denk ik aan "Runds-kop" en aan Marc Dutroux, die voor het eerst in het nieuws kwam in Neuf-chateau door de kidnappping van Julie&Melissa uit Luik. Het leidde tot de WITTE Mars en daarna was er een voetballer WIT-sel die in Luik speelde, waar Duchatelet nu de baas is. De hongerdood van Julie en Melissa begon op 6-12-1995, de dag van SINT-NIKlaas... "Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is DutROUx"...  en daarom begon de regering van de homofiele Italiaanse kindervriend Elio Di Rupo op 6-12-2011 en was er een moordpartij op kleine kinderen in Luik op 13-12-2011 en een grote boot-ramp in Italië op vrijdag de 13de januari 2012.

Nu wil het toeval dat de kinderen van Frank DeWINNe wonen in SINT-Truiden, waar dus ook de film van Runds-kop speelt... NIKE=godin-v/d-overWINNing en dat geeft mij het gevoel dat de film gaat WINNEN... 

De vertaling van RUND-skop tot BULL-head is natuurlijk BULL-SHIT, want een stier heeft nog wel teelballen, wat men van een rund of een OS niet kan zeggen, zodat een OS-car-toewijzing de vertaal-fout zou kunnen compenseren. Ligt hier misschien de reden dat prof Vera HO(o)RENS NU wel echte BULL-SHIT naar haar hoofd kreeg gegooid in een KUL-aula...??

 

19:23 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook | |

Commentaren

De OS-car werd door Sandra BULL-Ock(X) niet gegeven aan BULL-head. (OX=OS) Ik erken mijn foutieve voorspelling. Mogelijk heeft mijn voorspelling veroorzaakt dat men het niet meer dierf geven... (Een beetje zoals bij de kwantum-mechanica, waarbij de meting het resultaat verstoort...)

Gepost door: MP | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

a ja....
want ox=os/5² - B³ 65/8
net zoals de maan landing...
want 28.000 km/h is nodig om zich van de zwaartekracht los te maken
= D12-K3+U2= 28.000 !
ole!

Gepost door: kristof | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.