23-12-11

geweld op de Groenplaats door security-mensen "op mijn persoon" tijdens "music for life" (om 15.30u)

Ik zit nu in een internet-cafe en wacht op mijn broer die mij komt halen, want in de trekpartij verloor ik mijn sleutels van de auto en van het huis van mijn vader... en de politie die er daarna bijkwam,  kon de twee sleutels niet vinden... en dus werd ik "zonder geld" en "zonder sleutels" door 6 politiemensen vanuit een gebied tussen de hoge reklameborden..."op de straat gezet" en dan werd er gezegd: "We hebben nu al lang naar u geluisterd... als ge nu niet weggaat, dan steken we U in den bak.."

Ze hadden ook gezegd dat ik de bus moest pakken... "Hoe? Ik heb geen geld meer".. Ze gingen ook eerst zogezegd mee naar de auto... wat geen zin had aangezien ik geen autosleutel had... en dan toen we dan buiten waren... veranderde het... en zeiden ze dat ik mijn plan maar moest trekken...

Het enige wat ik vandaag had gedaan op de groenplaats (rond 16.30u): was praten met een oud-leerling van toen ik nog 13 jaar was. Ik liet hem mijn bord zien (zonder omhoog steken) met de volgende teksten "De cijfers bewijzen dat ruimtevaart en "santa claus" niet bestaan, want niemand haalt 500 jaar of 28.000km/u"...

Aan de andere kant stond er: "TV does NOT GIVE A SKIT about DuTRoUTH... TV liegt over Spaanse SHInT, Dexia-SHIT en Marc DU-TROUx (=van het gat)"

Een poltieman had gezegd dat ik het zelf had gezocht met "zo'n boodschap"...

Tijdens de live-uitzending van de dag ervoor van het "glazen huis" werd ik aangesproken (om 22.30u) door de security dat ik mijn bord niet mocht omhoog steken en dan was ik weggegaan...

Ik ben serieus geschaafd aan mijn been... Maar de security-mensen zeiden daarover dat ik mij had laten vallen...

De parallellen met de arrestatie in Mechelen waren manifest... De twee stoere mannen hadden eerst relatief vriendelijk gezegd om mee te komen...en om mij te begeleiden naar buiten de groenplaats... maar dan passeerden we aan een hoog reclame-bord dat werd weggetrokken en waar ik niet in wilde... Jullie hebben niet het recht om mij daar op te sluiten... Uiteindelijk kwamen extra-security... ik riep "aub"... Mijn trauma van toen ik 15 was werd "letterlijk" herspeeld... ik ging door het lint... Mijn muts ging over mijn gezicht... mijn trainings-broek en onderbroek schoven uit.. zodat ik mijn bloot gat over de grond werd gesleurd... Uiteindelijk zetten ze me neer op een bank.. En dierf ik na een tijdje mijn muts terug omhoog doen.. Er ontstond een gesprek waarbij ze mij beloofde dat ik na 30 minuten mocht weggaan, als de politie dan niet zou zijn langs geweest.. Toen ik dan aan de "hoogste in rang" vroeg of hij dat kon bevestigen, werd er door de andere gezegd dat die geen Nederlands verstond omdat het een Rus was...

18:48 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook | |

Commentaren

sterkte, laat het niet aan je hart komen!

Gepost door: dimitri | 24-12-11

Reageren op dit commentaar

Mogelijk heeft het te maken met het bezoek van "Elio Di Lupo" die rond die tijd aankwam om "1.000.000 euro" te geven, terwijl ik wel wat weer-wolf-maand-verbanden en "Santa Claus"-verbanden had gemaakt... Op 6-12-1995 was de honger-dood van Julie en Melissa begonnen zoals bij het oorspronkelijk Sinterklaas-verhaal (door de arrestatie van Marc Dutroux voor autozwendel)) en op 6-12-2011 was Elio Di Rupo begonnen met zijn nieuwe regering.

Anderzijds hoor ik van een paar mensen dat ze mij (en mijn bord) de dag ervoor hadden gezien op de LIVE-TV-uitzending van het "glazen huis" en dat TV mij NIET uit beeld kon houden omdat ze de BV's live aan het ondervragen waren en omdat ik met mijn bord begon te zwaaien... De ingreep van de security om mij dan te verwijderen was ook "live" te zien...

Gepost door: MP | 24-12-11

Reageren op dit commentaar

Een beetje voorspeller kan zo'n dingen zien aankomen hé. Eigen schuld dus!

Gepost door: Onnozele druif | 25-12-11

Reageren op dit commentaar

druif> Ik stel voor dat we "de beelden" opvragen en dan kan iedereen oordelen in welke mate ik die 3 security-mernsen had kunnen ontwijken? Of bedoel je dat het normaal is dat de security-mensen zomaar een persoon gijzelen die aan het praten was met een oud-collega-student (omdat hij een geel bord in de hand heeft en niet opsteekt...)?

Gepost door: MP | 25-12-11

Reageren op dit commentaar

't onnozel manneke van de mane laat weer eens van zich horen.

om in de ruimte te geraken moet je slechts een versnelling hebben van iets hoger dan 9,81 m/s². Immers zolang de versnelling hoger is dan de valversnelling naar de aarde geraak je de hoogte in.

Naarmate je hoger komt mag de versnelling zelfs minder zijn omdat de aantrekkingskracht van de aarde dermate vermindert.

Conclusie: een beginsnelheid is NIET nodig om de ruimte in te geraken, alleen een versnelling die hoger is dan de valversnelling richting aarde.

Gepost door: the man | 25-12-11

Reageren op dit commentaar

the man> Inderdaad die beginsnelheid is niet nodig... Maar als je ooit met iemand praat die een lancering op Cape Caneveral heeft gezien, dan zal je horen dat de motoren na 8 minuten worden afgezet en dat er niet eens een snelheid is gehaald van 2.800km/u, terwijl er dus wel een horizontale eind-snelheid van 28.000km/u nodig is... En dat is dan ook de reden waarom er NOOIT NOG PUBLIEKE SPACE-SHUTTLE- of andere Publieke Bemande LANCERINGEN zijn... Enkel nog in Rusland (en andere gebieden die militair zijn afgesloten...)

Hieronder ziet na één minuut "mijn bord" in beeld komen (en kijk dan aandachtig wat er gebeurt...)
http://www.een.be/programmas/de-glazen-show/duos-herenigd

Gepost door: MP | 25-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.