07-12-11

Waarom begon de regering op SINTERKLAAS-dag?

Op 6-12-95 werd Marc Dutroux voor vier maand in de gevangenis gezet wegens auto-zwendel en daardoor stierven de kleine kinderen "Julie en Melissa" de hongers-dood in Marcinelle, juist zoals in het oorspronkelijke Sinterklaas-verhaal (,dat gevierd wordt op 6-12). Mogelijkerwijs ligt dit verhaal aan de basis van het rijmpje: "Wie braaf is, krijgt lekkers, wie stout is, DutROUx."

De vader van Elio Di Rupo werkte in de mijn van Marcinelle en stierf toen de kleine Elio Di Rupo 1 jaar oud was. De mijnramp van Marcinelle gebeurde in 1956, d.i. het jaar dat Marc Dutroux geboren was.

De zaak Dutroux barstte los op 15-8-1996, het feest van de hemel-vaart van Maria en ook moeder-dag en resulteerde in een "witte mars" die zich keerde tegen de betrokkenheid van Michel Nihoul en koning Albert bij vele sex-fuiven met minderjarige meisjes... Ik herinner mij nog hoe journalisten mij vertelden dat ze beschikten over foto's van de koning met kleine meisjes... en dat die elk moment gepubliceerd gingen worden... Maar dat gebeurde niet, omdat Herman DeCroo ineens de zaak van "de CROOn", die men niet mag ontbloten, minimaliseerde: "Sex met kleine meisjes... dat is een beetje een traditie van grote mannen... maar sex met kleine jongentjes dat is pas heel erg... en vanaf dan ging alle aandacht naar Elio... en sprak niemand nog over de koning..."

Mogelijk is "de zoon DeCroo" die erg tegen het koningshuis was, daarom van standpunt verandert en werd Monica DEKONINCK daarom ineens opgenomen in de regering...  

19:31 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.