07-10-11

België wordt EK-kampioen-2012

Kit_body_nike09redyellow.png Om de volks-woede over zoveel Belgische geld-verkwisting te minderen, heeft men veel DEXIA-geld gegeven aan de Turkse bank DENIZ, opdat België zich zou kwalificeren voor het EK ten nadele van Turkije.

Belgie staat nu "1 tegen 150" om EK-kampioen te worden. Dat is bijna dezelfde verhouding als bij Italië in 1982, toen hun grootste katholieke bank failliet ging, i.e. Banco Ambrosiano.

UPDATE. 11-10-2011. België ligt eruit! Ik erken mijn foute voorspelling! Het DEXIA-borg-geld zal mogelijk pas uitbetaald worden in 2014 en pas dan zal België doordringen tot de WK-finale in Brazilië-2014. Dat wordt dan ook een mooie Belgische herdenking van het begin van de Eerste Wereldoorlog die eindigde in 1918, toen de Russische Tsaar Nicolas werd vermoord, waardoor er ook het WK-2018 plaats heeft in Rusland... VOETBAL=OORLOG (uitspraak van Michels)

16:18 Gepost door Mark Peeters in voorspelling | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook | |

Commentaren

Fail +1

Gepost door: Warl | 11-10-11

Reageren op dit commentaar

Inderdaad. Ik denk dat de DEXIA-borgstelling van "5.000 euro per persoon" pas zal betaald worden in 2014... En dan verwacht ik dat België vice-kampioen wordt bij het WK in Brazilië. Dat is dan ook 100 jaar na het begin van de Eerste Wereldoorlog, die de aanleiding was voor de Olympische Spelen in Antwerpen in 1920.
Het WK-2018 heeft speciaal plaats in Rusland waar TSAAR NICOLAS werd vermoord in 1918 en dat is ook exact een verschil van 100 jaar en knipoog naar NICOLAS TSAAR-kozy.
De Belgische F1-piloot d'AMBROSIO is ook een knipoog is naar de Banco AMBROSIani en DeHAENE werd speciaal gepakt door de KIPPEN-crisis (of dioxine-crisis) en dus nu opnieuw... Vroeger zei men 'de aanhouder wint'... daarna zei men 'de aandeelhouder wint' en nu zegt Leterme : "DEHAAN-deelhouder zal betalen"... en daarna krijgt de voetbal-liefhebber DEHAENE en het volk een doekje voor het bloeden in 2014....

Gepost door: MP | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

en bovendioen belooft u €9 aan de mensen die de maanlanding kunnen bewijzen en een reflector die fysiek aanwezig is kan ik wel sluitend bewijs noemen en zo verwacht ik nog €9

Gepost door: neil armstrong | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

Een lichtsignaal dat reflecteert op de maan, moet niet speciaal van een spiegel komen. Het zonnelicht en een laser-signaal reflecteren ook op het maan-oppervlak...

Gepost door: MP | 14-10-11

Reageren op dit commentaar

Zelfs WK voorspelling mis...

Gepost door: Willem Van Onzin | 15-07-14

Reageren op dit commentaar

MP heeft voor dit WK zo een 6 à 7 voorspellingen gegeven, en ze waren evenzoveel keren mis.

Maar zijn redenering is IJZERsterk hoor, daar niet van.

Gepost door: bram 2 | 15-07-14

Reageren op dit commentaar

En wat betreft het oppervlak. Dat reflecteert natuurlijk ook, maar wel diffuse. Dat betekent dus dat ge maar een klein deel van uw origineel licht terugkrijgt en de rest scattert: http://en.wikipedia.org/wiki/Diffuse_reflection. Dit is bijvoorbeeld waarom je op een tafel onder een grote hoek ook reflectie krijgt, maar die is niet precies.

Wanneer we dus de afstand tot de maan zouden willen bepalen, zou het bij het ene experiment kunnen gebeuren dat we net op een oppervlak stoten die de boel wegreflecteert en dat we moeten wachten tot de maan voldoende gedraaid is alvorens we de straal terugkrijgen. Dit betekent dus dat de standaardafwijking op zo'n experiment redelijk groot zou zijn, iets wat niet het geval is...

Gepost door: Willem Van Onzin | 15-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.