24-07-11

De OSLO-tragedie in UTO(p)YA was door mij voorspeld omwille van ATLANTIS

Omdat de terugkeer v/d ALLERLAATSTE (zogezegde) MAANVLUCHT onmiddellijk werd gevolgd met het neerstorten van een vliegtuig in Chili, waarbij de overlevenden zich in leven hielden door de "DODE MENSEN OP TE ETEN", zo ook voorspelde ik reeds zeer lang dat de terugkeer v/d ALLERLAATSTE SPACE-SHUTTLE-vlucht zou worden gevolgd door een gelijkaardig spektakel. (De PAX ROMANA met zijn "wrede Spelen in het Circus Maximus" is vervangen door de PAX AMERICANA met zijn "wrede terreur-daden op de Tele-Vision"... Bij de Romeinen gaf de keizer een expliciet duim-signaal van goedkeuring of afkeuring, bij ons doen de "zogezegde" machthebbers alleen mee aan een expliciete afkeuring (...alsof de mensen er anders van zouden uitgaan dat ze het goed-keuren?)...)

Als men dan nog eens eindigt met de ATLANTIS, dan is de stap zeer snel gelegd naar een nieuw soort TSUNAMI die een eiland zou overspoelen zoals bij het UTOPIA-verhaal van Atlantis... Men koos voor het eiland UTO(p)YA nabij OSLO met vele dode kinderen in het water...

In de media zegt men heel expliciet dat de zogezegde dader veel parallellen heeft met Timothy MacVeigh. Bij Oklahoma-aanslag waren 168 doden en op het eiland waren er "84" doden (wat later werd ge-corrigeerd naar 85)... In het boek van Orwell "1984" begint de hoofdpersoon een dagboek met de datum 4-4-1984, maar omdat alles onzeker is en omdat "wit=zwart", "oorlog=vrede"... en "2+2=5".. acht hij het ook mogelijk dat het 1985 kan zijn? Merk op dat 168=2x84 (dubbel(-speak) van 84)...Nu schijnt het dat de zogezegde OSLO-dader een face-book-pagina heeft met als lievelings-boek "1984" en dat hij ook een PDF-file heeft gepubliceerd op 22-7-2011 met de titel "2083"... (wordt vervolgd)

UPDATE. Het aantal van de "dode (of verdronken) kinderen" werd eerst nog op 86 gebracht... en dan OMGEDRAAID tot 68.. (Hierdoor komt men aan een totaal van 76.).. En iedereen vind dat normaal dat het zo lang duurt voor men zo'n rekenfout recht zet? Of wil men de mensen juist laten zien dat de media en de politie moedwillig prutsen met hun kapotte boot en hun foute cijfers??

Update.2012. Het aantal werd op 69 gebracht en daardoor was "77" het totale dodental.

20:06 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.