11-07-11

"9/11" for "NEWS OF THE WORLD"

media_xl_4273665.jpgIs het toeval dat de krant "News of the World" ermee stopt op 11-7-2011? Vroeger was SEPT-ember immers de "7"de maand... Is dit een knipoog naar "11 septem-ber 2001" of "9/11/2011"? Is het een toeval dat deze krant een telefoon-tap deed op de 9/11-slachtoffers? Is het toeval dat de zogezegde "landing door de mars-mannetjes" in het radio-programma "War of the Worlds" viel op de voor-avond van de "World War"? Is dit NU het begin van het einde van de "WORLD OF THE NEWS"? Is het toeval dat het Water-gate-schandaal draaide rond de afluisterpraktijken van Co(u)lson en dat er nu ook weer een Coulson in het spel is? De eerste Co(u)lson was een medewerker van NIXON, die ook weer verantwoordelijk was voor "alle zogezegde maanlandingen". De tweede Coulson is een medewerker de "News of the World" en van de Britse Premier...  Is het toeval dat dit samenvalt met het einde van de zogezegde ruimte-vaart-vlucht v/d "ATLANTIS"? WATER-GATE en ATLANTIS...?

19:41 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook | |

Commentaren

Het antwoord is: JA

Gepost door: Warl | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

En dan ook de moorden in UTO(p)YA in Noorwegen?

Gepost door: MP | 28-07-11

Reageren op dit commentaar

Zijn de "verdronken socialisten" op het Noorse eiland UTOYA ook een toevallige verwijzing naar het verdronken UTOPIA-eiland ATLANTIS?

Gepost door: MP | 28-07-11

Reageren op dit commentaar

Eigenlijk is het antwoord NEE. Het is geen toeval. Deze datums zijn zorgvuldig uitgekozen door Mark Peeters zelf. Er is echter op elke te verzinnen dag wel iets gebeurd waar hij leuk naar kan verwijzen. Dus op welke datum er ook iets gebeurt waarover hij wil praten, hij vindt altijd wel verwijzingen naar andere datums. Een gevolg van maar 365 dagen in een jaar te hebben enzo...

Gepost door: Tim | 24-08-11

Reageren op dit commentaar

Is het toeval dat men de rekensom "2+2=5" nu weer opnieuw doet kloppen, omdat er een "nieuwe dode" is gevallen op Pukkelpop? De "water-gate op Pukkel-pop" was als het ware een "tsunami uit de hemel"?

Gepost door: MP | 24-08-11

Reageren op dit commentaar

Kerel, serieus. Het gaat hier om MENSENLEVENS. Denk jij nu echt dat ze met opzet extra mensen laten sterven om stiekeme hints te geven over grote complottheorieën? Denk jij dat de regering/NASA/wie dan ook de weersomstandigheden in de hand heeft? Denk jij dat een mensenmassa van 60 000 personen zó gemanipuleerd kan worden dat jouw rekensommetje exact klopt? Ben je niet beschaamd dat je wat er gebeurd is zo in het belachelijke trekt?

Gepost door: Tim | 24-08-11

Reageren op dit commentaar

TIM> Ben jij niet beschaamd dat de media/nasa/regering... zoveel domme rekenfouten maken? In Noorwegen zeiden ze eerst 84, dan 85 dan 86 en dan ineens 68... en dat na 4 dagen... Waarom werd in de media gezegd dat ze het aantal van 5 (nl. Wendy+Marlo+Christof+Marijke) na 4 dagen ook gingen terug brengen naar 4, terwijl dat toch sowieso over 4 personen ging...

Gepost door: MP | 25-08-11

Reageren op dit commentaar

Omdat bij zo'n vreselijke gebeurtenissen een geweldige chaos heerst. Ik vind het ook erg dat ze verkeerd nieuws de wereld in sturen, maar dat is de schuld van sensatiegerichte journalisten die als eerste het nieuws willen brengen.

Je hebt nog altijd niet geantwoord op mijn andere vragen. En denk je ook niet dat het dom zou zijn om dit imaginair complot te openbaren aan de hand van dit soort spelletjes? Ze zouden het dan toch zo goed mogelijk willen verbergen, niet?

Gepost door: Tim | 25-08-11

Reageren op dit commentaar

Denk je dat de Romeinse Keizers "niet openlijk" de opdracht gaven om mensen te doden, bvb door hun duim omhoog of omlaag te steken?
Het is juist die openlijke wreedheid die de "orde" handhaafde.. "brood en spelen"... Vroeger moesten de mensen naar het "circus maximus".. Nu kunnen ze het gewoon zien op de TV... In beide gevallen krijg je er een gevoel van "machteloosheid" van... en ben je ook blij dat jij niet bij de slachtoffers bent...

Gepost door: MP | 26-08-11

Reageren op dit commentaar

Romeinse Keizers? Dus die hele samenzwering is volgens jou al bezig sinds de Romeinse tijd? En nooit is iemand erachter gekomen? Straf!

Gepost door: Tim | 27-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.