30-06-11

WERCHTER-2011

Ik ga o.a. rond-lopen met de slogan: "Ik geef 1 euro aan ELKE mens die WEET dat de ruimtevaart ECHT BESTAAT. Weten=meten. Sinds 2001 heb ik die 1 euro nog niet uitbetaald, want er is 28.000km/u NODIG (voor ruimtevaart zoals bij de ISS-ROCK-ET) en men haalt - voorlopig - nog geen 2.800km/u...(ook al zijn er vele militaire geheime operaties van veel hogere snelheden, van mach-7 enzo, maar die zijn echter nog nooit publiekelijk getoond)"

20:10 Gepost door Mark Peeters | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook | |

Commentaren

Beste Mark

Stel dat ruimtevaart niet bestaat. Dan zouden minstens 50 personen dit moeten weten. Van die 50 personen is er vast iemand die dit doorverteld. (We kennen het allemaal, ik zeg het tegen jou maar niet doorvertellen eh). Wat ik hiermee wil vertellen is dat bij een complot zoals u meent ontdekt te hebben te veel personen nodig zijn om het te verdoezelen. Er is altijd iemand die niet kan zwijgen.

Ook gaat u vaak terug naar het Sinterklaas verhaal. Maar hierover heb ik persoonlijk de mening dat het Sinterklaasverhaal nooit een kind schaad. Uitzonderlijk de kinderen die het verhaal niet is verteld en geen cadeau's kregen.

Heb jij zelf ontdekt dat sinterklaas niet bestond of deden jou ouders hier niet aan mee is dan de vraag?

Ik hoop dat u mij spoedig een antwoord kan geven op mijn vraag.

Gepost door: Bart | 05-07-11

Reageren op dit commentaar

Mark

Men komt op aarde niet aan de snelheid van 28000 km/h. Terwijl men dit in de ruimte wel kan. Ik ga u dit proberen uit te leggen met een eenvoudig voorbeeld.
Je hebt een piramide in de woestijn, als je constant op een halvemeter bij deze piramide blijft en deze zo snel mogelijk probeert rond te gaan kan een mens nooit een hoge snelheid bereiken. Stel je bevind je constant op 100 meter bij deze piramide en gaat deze rond dan kan een mens een veel hogere snelheid bereiken door bv gebruik te maken van zijn auto. ( Als de auto gebruikt wordt om op een halve meter te blijven zou deze nooit dezelfde snelheid kunnen halen )

Stel nu dat deze piramide de aarde is en de auto het ruimtetuig.


Met vriendelijke groeten

Jurgen

Gepost door: Jurgen | 06-07-11

Reageren op dit commentaar

Beste Mark,

Mag ik je hartelijk bedanken? Na een leuke dag gehad te hebben op de wei van Rock Werchter hebben wij bij onze tent de dag schuddebuikend van het lachen afgesloten na het lezen van jouw verhaal. En gewoon omdat het kon, hebben wij alle onzin nog eens teruggelezen in de trein. De reis vloog voorbij, alsof we met 28.000 km/u richting Den Haag gingen.

Nogmaals bedankt, ook namens mijn medereizigers.

Martin

Gepost door: Martin | 08-07-11

Reageren op dit commentaar

Op het internet ben ik al veel onzin tegengekomen, maar dit slaat echt alles. (ps: men haalt zelfs snelheden die veel hoger liggen dan 28.000 km/h, zo'n hoge snelheden bereikt men door gebruik te maken van de zwaartekracht, men gebruikt de aarde als een soort katapult. Het is ook onzinnig om snelheden op aarde te vergelijken met die in de ruimte, waar niks van weerstand is).

Gepost door: Dave | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.